Næstved Kommune tilbyder nu, at man kan få SMS’er, når der er nyt om byggeriet af P-husene ved Grønvej og ved Rampen.  

Foto: Næstved Kommune

Det skriver Næstved Kommune til Dit Næstved.

“Vi vil gerne give folk mulighed for at følge byggeriet af P-husene på tæt hold. Det gør vi nu med denne service, hvor vi sender SMS’er, fx når entreprenøren kører med store transporter, udfører støjende arbejder eller, når der sker noget spændende ved byggeriet,” fortæller formand for Teknisk Udvalg Helle Jessen.

Er man interesseret i at få information om P-husene, så kan man tilmelde sig Næstved Kommunes SMS-service.

Send en SMS til 01910 med teksten CTE Grønvej, hvis man er interesseret i byggeriet ved Grønvej, eller med teksten CTE Rampen, hvis man er interesseret i byggeriet ved Rampen.

Husk mellemrum mellem CTE og Grønvej/Rampen. Er man interesseret i begge byggerier, sender man bare to SMS’er.

Man kan afmelde SMS’erne ved at sende en SMS til 01910 med teksten: CTE GRØNVEJ AFMELD eller CTE Rampen afmeld.

Det koster almindelig SMS-takst at til- og afmelde sig. Det er gratis at modtage SMS’erne.

Byggeriet af første P-hus er godt i gang
Entreprenøren 5E Byg A/S er gået i gang med at bygge det første P-hus ved Grønvej. Det vil stå færdigt i august i år og have plads til 300 biler.
I byggeperioden vil en del P-pladser bag stationen være inddraget.

Til gengæld er det muligt at parkere på midlertidige parkeringspladser på DSB’s arealer langs banen. Der er også etableret 12-timers parkering på det bagerste stykke af Rådmandsengen ved sygehuset.

Byggeriet af P-huset ved Rampen går i gang i slutningen af februar i år og vil efter planen stå færdigt i december 2018. Her bliver der plads til 470 biler.

Der bliver ind- og udkørsel direkte fra Rampen, og derfor vil der ikke kunne etableres adgang til P-huset, før Banedanmark har bygget den nye Rampen færdig til december.

Derfor er det besluttet, at det “lille” parkeringshus ved Grønvej bygges først, da det kan bygges hurtigst og dermed stå færdigt, når VUC åbner i august og Bygningsstyrelsen til sommer overtager grunden ved stationen til Udlændingestyrelsens nye bygning.

Se mere om P-husene på www.naestved.dk/Phuse.