Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 4-12. december 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Igen i denne weekend har politiets særlige indsats for Tryg Julefrokost været på gaden. Politifolk har patruljeret i både Slagelse, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland Kommuner, og alle steder var der glade mennesker i julestemning. Også den kommende weekend vil politiet være til stede rundt omkring i julemiljøet.

NÆSTVED: To forretninger udsat for tricktyveri
Lørdag eftermiddag var to butikker i Næstved udsat for tricktyveri. Første gang var klokken 14 på Gammel Holstedvej, hvor to mænd kom ind i butikken og fandt noget billigt, men betalte med en stor seddel. Kort efter ville de alligevel hellere betale med euro, men da det ikke kunne lade sig gøre, ville de have pengene retur. I al forvirringen slap de af sted med flere penge, end de kom med.

Igen klokken 14.40 i en butik på Vestergårdsvej kom der også her to mænd ind i forretningen. Den ene distraherede ekspedienten med en masse spørgsmål, og ender med at købe noget billigt, mens den anden tilsyneladende stjal en tablet fra forretningen.De to mænd beskrives af vidner som sydlandsk af udseende, talte engelsk med accent, brun hudfarve, sort, kort hår. De talte engelsk, og den ene havde en sort læderjakke og grå bukser på, mens den bar en blåmønstret skjorte og en sort dunjakke med hvid lynlås.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

HOLMEGAARD: Biltyve anholdt
Natten til onsdag klokken 1.27 mødte en patrulje en bil på Holmegaardsvej i Holmegaard. Bilen var identisk med en stjålet bil fra Kirke Eskilstrup lørdag nat. Derfor kørte patruljen efter bilen, der forsøgte at slippe væk, og ved Fensmark Skov mistede føreren kontrollen over bilen og havnede på en mark. De to personer i bilen forsøgte begge at løbe væk, men patruljen inkluderede også en hund, som hurtigt indhentede og standsede de to. De blev begge anholdt og sigtet for biltyveri.

NÆSTVED: Scooterfører med hash, skunk og pølsemandsposer
En 24-årig mand blev tirsdag klokken 18.05 standset på Indre Vordingborgvej i Næstved. Han var synligt nervøs over at tale med politiet, og det kan man godt forstå, for det viste sig, at han havde en anseelig mængde hash og en mindre mængde skunk på sig sammen med et større kontantbeløb. Både hash og skunk opbevarede han i såkaldte pølsemandsposer. Han blev anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Kørte galt i stjålet bil
Mandag klokken 6.25 fik politiet en anmeldelse om, at der netop var stjålet en bil fra Bjernedevej i Sorø. Bilen stod i tomgang, mens ruderne isede af, og tyvene så så deres snit til at stikke af med bilen. En politimand, der var på vej på arbejde, så bilen køre hasarderet gennem Glumsø, og han standsede bilen, hvor der ud over føreren var to passagerer med. Det lykkedes dog for tyvene at stikke af, og kort efter blev de fulgt af en politipatrulje. De fortsatte mod Næstved, hvor de med politiet i hælene kørte ad Ring Nord indtil rundkørslen ved Slagelsevej, hvor de forulykkede. Ingen kom til skade ved uheldet, bortset fra bilen, som fik en del buler. En af passagererne i bilen stak af, men de to andre blev anholdt klokken 8.53 og sigtet for tyveri. Det er en 20-årig mand fra Næstved og en 19-årig kvinde fra Fensmark, og de blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen klokken 13.27.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fuglebjerg Haldagermaglevej, Krummerup Landejendom Mandag klokken 9.45-14 Tablet af mærket Samsung, smykker og kontanter
Næstved Gøgestien Hus Søndag klokken 17 – mandag klokken 8.45 Tv og blu-ray af mærket Sony, smykker dvs-film, kgl. porcelæn og personlige papirer
Næstved Holløse Mølle Vej, Holløse Landejendom Mandag klokken 11.30-15.50 Kontanter og smykker
Næstved Sofiedalsvej Hus Mandag klokken 11-14 To iPad Air, en iPhone 5, to pc’er og smykker
Mogenstrup Brinken Hus Torsdag klokken 18-19.30 Kontanter og smykker
Karrebæksminde Mikkelhøj Hus Fredag 24.11 klokken 16.00 – tirsdag 5.12 klokken 16.25 Intet stjålet
Næstved Lindeparken Hus Mandag klokken 0.00 – tirsdag klokken 13.30 Sølvtøj
Næstved Snerlevej Lejlighed Tirsdag klokken 20.00 – 22.35 Intet stjålet
Herlufmagle Gartnervænget Hus Lørdag d. 30.9 kl. 17 – fredag d. 1.12 kl. 14 To tv, bærbare computere, mobiltelefoner, pengeskab og manchetknapper
Næstved Tornemarksvej, Spjellerup Landejendom Søndag klokken 14 Tv af mærket Samsung, fire ure og en bajonetsav, en vinkelsliber og en boremaskine

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Mandag klokken 09,01-13.15 ATK 570 21 50 km/t 79 km/t Seks klip
Karrebæksminde Skælskørvej Søndag kl. 7.40 – 13.40 ATK 580 13 80 km/t 132 km/t Et klip
Næstved Chr. Winthers Vej Fredag kl. 7 – 10 ATKBestilt færdselskontrol 86 14 50 km/t 75 km/t Et klip
Næstved Vordingborg Landevej Lørdag kl. 7.30 – 13.25 ATK 656 9 50 km/t 75 km/t Et klip
Herlufmagle Skelbyvej Onsdag klokken 5.45 – 11.15 ATK – Bestilt færdselskontrol 620 3 60 km/t 77 km/t