Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder velkommen til et nyt år spækket med oplevelser for børn og voksne i alle aldre. “Man kan roligt begynde at glæde sig til endnu et år på den gamle kaserne fyldt med musik, teater, stand-up og meget mere i absolut topklasse”, skriver de i deres jule-nyhedsbrev.

I starten af 2018 har Sydsjællands største kulturcenter Copenhagen Drummers, Christian Søgaard Trio, Dansk Slager Parade, Northern Assembly og Stine Bramsen på programmet.

Ud over årets mange musikalske oplevelser som f.eks. Michael Falch, Sebastian, Danser med drenge og Kim Larsen & Kjukken kommer Sydsjællands største kulturcenter også til at byde velkommen til et sandt stjerneudvalg af Danmarks sjoveste mennesker i løbet af det kommende år. Per Helge, Geo & Thomas Skov, Christian Fuhlendorff, Tobias Dybvad, Jan Gintberg, Simon Talbot og Ruben Søltoft.

I løbet af året rykker oplevelserne ligeledes ud under den åbne himmel og især i årets varme måneder bliver kasernens udendørsområder altid udnyttet til fulde. Gå ikke glip af Open Air, hvor kulturcenterets parkeringsplads, Lave Ridebane omdannet til en koncertplads med plads til 3000 festglade mennesker. Over to, forhåbentlig lune, juni-aftener, kommer pladsen til at gynge når to af Danmarks stærkeste bands kigger forbi.

Find alle dine billetter og få det fulde overblik over årets kulturoplevelser på www.gkkultur.dk. Husk også at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor i det nye år.

Foto: GKK