Søndag den 3. december kunne byens børn I Næstved være med til at byde julemanden velkommen og sammen med ham og borgmester Carsten Rasmussen tænde juletræet på Axeltorv.

Som fast tradition landede Julemanden med sine rensdyr ude på Fjorden den 1. søndag i advent, hvor han blev samlet op af det gode skib Enø, som sejler ham til Næstved havn. Formanden for havnebestyrelsen bød velkommen og så var der gløgg, kakaomælk og æbleskiver i et af havnens pakhuse.

Nordisk Film Biografer Næstved var igen i år med til at gøre juletræstændingen til noget ganske særligt, idet de inviterer indenfor til gratis julefilm for hele familien.

Avantgarden mødte op som uimodståelige drillenisser og gavr den max julegas frem til Axeltorv. Her spilleder Næstved Byorkester op til julemandens ankomst, som efterfølgende blev budt velkommen af borgmester Carsten Rasmussens, inden de i fællesskab tændte årets juletræ lige midt i byens hjerte.

Bagefter tog Julemanden afsked og blev kørt på Næstved Bibliotek, hvor han skulle fortælle juleeventyr.

På Axeltorv sørgede frivillige fra Næstved Brand og Redning for at tilberede og serverede gratis suppe.

Dit Næstved var også forbi. Vi fik en lille sang af borgmester Carsten Rasmussen. Det gjorde han ganske fint. Det skal lige tilføjes, at der var en fødselar i “nissebanden” på scenen, som fylder 75år i dag – Hans navn er Jakob Klausen. Tillykke til ham.

Se alle billederne her og videoen.