Det populære band med den karismatiske forsanger, Anders Blichfeldt har netop offentliggjort, at de stopper med at turnere. Open Air i Næstved med Big Fat Snake den 15. juni bliver derfor pludselig en del af bandets afskedsturné “Sidste Runde”.

Det skriver Grønnegades Kulturcenter til Dit Næstved.

Når Big Fat Snake går på scenen på Lave Ridebane på Grønnegades Kaserne Kulturcenter under Næstveds sommerhimmel, er der som regel garanti for fest og gang i den og glæden blandt bandets trofaste fans er altid stor til deres koncerter. Ved koncerten den 15. juni vil der dog utvivlsomt også blive knebet en tåre eller to.

Big Fat Snake. Pressefoto.

Koncerten er nemlig pludselig blevet en del af det højtelskede orkesters afskedsturné “Sidste Runde”. De 5 medlemmer, Pete Repete, Asger Steenholdt, Anders Blichfeldt, Morten “Jay” og Jens Fredslund, vil i fremtiden fokusere på andre projekter og ikke mindst bruge mere tid på familie og fritid.

“De 28 år I en turbus har skabt tætte venskaber mellem os og vores familie. Vi vil stadig mødes og jamme en gang i mellem, for musikken er stadig vigtig for os alle…” udtaler Anders Blichfeldt, og han forstsætter, “Vi glæder os til at gi publikum ALT hvad vi har i os en sidste gang, og sige tak for denne gang med fuld skrald…”

Billige billetter

“Den lave billetpris giver virkelig basis for en god fest” fortæller John Nørbjerg, leder af Grønnegades Kaserne Kulturcenter, og henviser til billetprisen på kun kr. 100, og fortsætter “Vi er selvfølgelig glade for, at Næstved er en af de allersidste chancer for at opleve Big Fat Snake. Det bliver en rigtig stor og nostalgisk oplevelse.”

Grønnegades Kaserne Kulturcenter, der er arrangør af de to Open Air i Næstved med henholdsvis Queen Machine den 14. juni og Big Fat Snake den 15. juni, melder om stor interesse for koncerterne. Med det sagt er der stadig ledige billetter, og du kan finde én på kulturcenterets hjemmeside www.gkkultur.dk eller ved at besøge kulturcenterets billetkontor i det nye år.