Hos Form & Frisør i Glumsø har du alle muligheder for at blive forkælet og få et energiboost. Her kan du starte med at få trænet kroppen igennem, komme helt ned i gear med en skøn massage og slutte af med en lækker klipning. 

Hos Form & Frisør finder du nemlig ikke bare en professionel og hyggelig frisørsalon med et stort udvalg af hårprodukter, men også et mindre motionscenter med alle de nødvendige maskiner, der skal til for at kunne træne hele kroppen igennem.

Frisør, massør og healer, Jeanett Jensen.

Frisør Jeanett Jensen er udlært fysiurgisk massør, så har træningen givet dig ømme muskler, eller trænger du bare til at forkæle dig selv, kan du i Glumsø få masseret ømheden og trætheden væk.

Jeanette er desuden nyuddannet healer og kan derfor hjælpe dig med at få sat lys på ubalancer i din krop og sind. En healing kan åbne op for energierne i din krop, give dig mere overskud og færre smerter i krop og sind.

Udover hårprodukter forhandler Form & Frisør også produkter fra LifeWave – det er plastre, som forsimplet kan beskrives som akupunktur uden nåle. En helt ny måde at behandle smerter og meget andet på.

Du kan altid kontakte Jeanett, hvis du vil vide mere om healing eller LifeWave-produkterne.

Motionscentret og solcentret i Form og Frisør har åbent fra kl. 6 til 22. Bestil tid til frisør og massage online og bestil tid til healing på tlf. 57 64 64 28.

På Facebook kan du følge med i salonens nyheder.

Del på sociale medier