Når den 28. udgave af PostNord Danmark Rundt køres 1.-5. august 2018, skydes 3. etape i gang i hjertet af Næstved. Ruten den 3. august er 174,5 km lang og går fra Næstved til Vordingborg. 

Foto: Postnord.

Det skriver Næstved Kommune til Dit Næstved.

På et pressemøde sidste torsdag præsenterede Danmarks Cykle Union og løbsdirektør Jesper Worre ruten for PostNord Danmark Rundt 2018.

Her blev det afsløret, at 3. etape af Danmarks største cykelløb starter i Næstved den 3. august.

Næstveds borgmester Carsten Rasmussen glæder sig over, at PostNord Danmark Rundt kommer til Næstved igen i år:

“Det var jo fantastisk at opleve de mange cykelryttere i Karrebæksminde i 2016. Næste år starter 3. etape på Axeltorv i hjertet af Næstved, og det bliver en forrygende oplevelse for cykelryttere såvel som for Næstveds borgere og turister.”

Etapen fra Næstved går blandt andet forbi Gavnø, Vester Egesborg og Mogenstrup.

“Vi er stolte over, at 3. etape af PostNord Danmark Rundt starter i Næstved til sommer. Sådan en stor event er med til at sætte Næstved Kommune på Danmarkskortet, og vi får en unik mulighed for at vise vores mange kvaliteter frem for alle dem, der kigger forbi,” siger Carsten Rasmussen.

Der er da også lagt op til den helt store festdag i Næstved den 3. august med underholdning fra kl. 11.30 og masterstart kl. 13.

“Alle os, der bor i Næstved, er godt klar over, at Næstved er en fantastisk cykelby. Vores håb er, at endnu flere får øjnene op for, at terrænet i Næstved er helt oplagt for cykelfans fra hele landet.”

Løbsdirektør Jesper Worre siger om ruten:

“3. etape fra Næstved til Vordingborg køres i varieret terræn med mange små og kringlede veje. Blandt andet venter der rytterne en fire kilometer lang grusvej op forbi GeoCenter Møns Klint. Det bliver vildt og underholdende at følge.”

Selve cykelløbet starter den 1. august i Aalborg og slutter den 5. august på Frederiksberg. I alt 785 kilometer venter de forventeligt 20 deltagende hold i PostNord Danmark Rundt 2018.

Læs mere om cykelløbet på www.mærknæstved.dk