Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra 20. november til 28. november 2017. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: To unge under 18 år stoppet i stjålet bil
Mandag formiddag ringede en 34-årig kvinde fra Sorø til politiet for at fortælle, at hun netop havde set to meget unge mænd køre væk i en bil. Hun vurderede de unge til at være under 18 år. Politiet udsendte en efterlysning af bilen, og klokken 11.08 blev den stoppet ved Messebuen i Næstved. I bilen var to drenge på hhv. 17 og 15 år, begge fra Fensmark. Bilen var stjålet, og de to unge blev anholdt og taget med til politistationen i Næstved, hvor de nu er sigtet for brugstyveri. De blev løsladt senere på dagen.

NÆSTVED:
En 42-årig mand fra Næstved blev tidligt mandag morgen overfaldet af en anden trafikant. Den 42-årige var sammen med sin kæreste på vej på arbejde, og kort før rundkørslen på Ny Næstvedvej ved Sydmotorvejen ved Rønnede, blev de overhalet af en bil, der tog den ud over spærrefladen. Den 42-årige blinkede efter den anden bil med fjernlyset, og i venstresvingsbanen til motorvejen standsede den anden op og gik vredt hen til den 42-åriges bil.

Den 42-årige var steget ud af bilen, og efter nogle ukvemsord fik han flere knytnæveslag i ansigtet. Voldsmanden satte sig herefter ind i sin bil og kørte op på motorvejen. Han blev standset af en politipatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi kort efter sammenfletningen af Vest- og Sydmotorvejen. Det var en 26-årig mand fra Brønshøj, som blev anholdt klokken 6.43 og sigtet for vold. Han blev afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 11.10.

NÆSTVED: Færdselsuheld afslørede stoffer i den forulykkede bil
En 42-årig mand fra Bårse kørte natten til søndag kl. 3 galt med sin bil i krydset Bøgesøvej-Præstø Landevej i Næstved. Da politiet kom til stedet, nægtede manden imidlertid at have kørt bilen. Under ransagning af køretøjet fandt politiet 48.88 gram hash, 6.78 gram amfetamin og 6.36 gram ecstasy, og det betød, at manden blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

NÆSTVED: Årets første weekend med Tryg Julefrokost
Projekt Tryg Julefrokost, hvor politiet er på gaden i kredsens fem største byer, begyndte årets indsats i denne weekend i Næstved. Fredag var der mange mennesker – måske også som følge af en særlig tilbudsdag – men det hele forløb i god ro og orden, og selv da butikkerne lukkede, og nattemørket havde sænket sig, var der god stemning og ro på tingene i Næstved. Tryg Julefrokost fortsætter i de kommende weekender frem mod jul.

NÆSTVED: Tricktyve
Klokken 12.50 ringede det på døren hos en 66-årig kvinde i Næstved. To mænd stod udenfor døren, og på engelsk spurgte de efter en tandlæge på Erantisvej. Den 66-årige forsøgte at hjælpe de to mænd, men fandt ikke nogen tandlæge. Takken for hendes imødekommenhed var, at de to mænd stjal hendes pung med diverse kort og kontanter fra hendes taske.

De to tyve beskrives som A. mand, østeuropæisk af udseende, ca. 30 år, 165-170 cm høj, spinkel af bygning og med brunt, kort hår. Han havde briller og var pænt klædt med en mørkeblå jakke. B: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 20-25 år, almindelig af bygning og havde brunt, mellemlangt hår.

NÆSTVED: Tricktyve
Ukendte gerningsmænd foretog mellem klokken 12 og 12.45 en “indsamling” på Farimagsvej i Næstved. En 92-årig kvinde gav et mindre beløb, da to fupmagere henvendte sig på hendes bopæl, og den ene rodede den 92-åriges kommode igennem, men der er ikke umiddelbart stjålet noget.

Tyvene beskrives som:A. Kvinde, dansk, ca. 20-30 år, omkring 160-165 cm høj og spinkel af bygning. Hun var lys i huden og havde kort hår.B: Kvinde, dansk, ca. 20-30 år, omkring 160-165 cm høj, spinkel af bygning og kort hår.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Glumsø Sandbyparkvej Hus Mandag klokken 12 – torsdag klokken 19.45 Ikke umiddelbart stjålet noget
Glumsø Østergårdsvej Hus Torsdag klokken 14 – fredag klokken 23.50 Smykker
Næstved Sct. Jørgens Park Lejlighed Onsdag kl. 10.30 – 17 Sølvsmykkeskrin med smykker
Glumsø Elmevej Hus Mandag klokken 7.30 – tirsdag klokken 0.45 En MacBook
Fensmark Tjørnevej Hus Mandag kl. 18.30 – 20.50 Smykker og en pc
Sandved Ahornvej Hus Torsdag kl. 6 – mandag kl. 14.55 To flasker alkohol
Næstved Jægervænget, Tappernøje Hus Fredag kl. 13-21 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Møllegårdsvej,Arløse Hus Fredag kl. 15.33 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Svalehøjen, Pederstrup Hus Fredag kl. 11-19 Smykker

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Fensmark Næstvedvej Klokken 11-12.20 Tre blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t, og den ene kørte så hurtigt, at det medfører et klip i kørekortet
Næstved Slagelsevej Klokken 9.20-10.25 Fire blev målt til at køre hurtigere end hastighedsbegrænsningen på 50 km/t. Tre kørte så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Klokken 7.50-13.30 ATK 735 18 50 km/t 75 km/t To klip
Næstved Vordingborg Landevej Klokken 7.35-13.20 ATK 840 48 50 km/t 83 km/t To klip
Næstved Præstø Landevej, Mogenstrup Klokken 8.15-13.45 ATK 1200 15 70 km/t 94 km/t
Næstved Ringstedgade, Rislev Klokken 11.15-17 ATK 1750 74 70 km/t 100 km/t Fem klip
Holme-Olstrup Landevejen Fredga kl. 16 – 22.30 ATK 2235 43 60 km/t 107 km/t 2 klip, to betinget frakendelse
Tappernøje Sydmotorvejen, rasteplads Søndag kl. 12.37 – 14.07 ATK 826 8 130 km/t 169 km/t 2 betinget frakendelse