Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra 7. november til 14. november 2017.  

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: Lastbil kørte ind i lille personbil
Mandag klokken 10.44 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Østre Ringvej i Næstved. En 62-årig lastbilchauffør fra Sorø var med sin lastbil og anhænger kørt op bag i en mindre personbil, der holdt for rødt ved Solvangsvej. I bilen var en 44-årig kvinde, en mand på 23 år og en ung kvinde på 17 år.

Bilen blev ved sammenstødet skubbet mere end 30 meter gennem krydset, men ingen kom heldigvis alvorligt til skade. Den 62-årige mand i lastbilen blev efterfølgende alkometertestet, og det viste sig, at han havde en promille en hel del over det tilladte. Derfor blev hans kørekort inddraget på stedet, og han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt klokken 12.15.

NÆSTVED: Beruset mand fejlbedømte sin egen bils bredde
Søndag klokken 8.25 forsøgte en bilist at mase sin bil mellem en bus og en bus på Fensmarksvej i Næstved med ridser og skrammer på både biler og bus til følge. Men i stedet for at standse og få ordnet hændelsen, så kørte manden, der troede, at hans bil var slankere, end den var, væk.

Men ham, der kørte i den anden personbil, der var gået ud over, fulgte efter mens han kontaktede politiet. Og et minuts tid senere blev gerningsmanden standset. Det var en 26-årig mand fra Faxe, der blev målt til at have en promille et pænt stykke over det tilladte. Så der var ikke så meget at sige til, at hans vurderingsevne haltede en smule. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og efter færdselsloven.

NÆSTVED: Mand ramt af flere skud i sin lejlighed
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik søndag klokken 3.48 en anmeldelse om, at en mand var blevet skudt på Østre Ringvej i Næstved, mens han befandt sig i sin lejlighed. Manden er ramt af flere skud, og hans tilstand er kritisk. Politiets foreløbige undersøgelser viser, at mindst to gerningsmænd er trængt ind i lejligheden på Østre Ringvej og har affyret skud mod beboeren.

Årsagen til skyderierne er endnu ikke klar, og politiet hører gerne fra folk, der kan havde oplysninger til sagen. Det kan ikke p.t. oplyses om episoden har relation til den igangværende bandekonflikt. Politiet har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til episoden.

NÆSTVED: Påvirket bilist med passager med mere end 100 gram hash
Fredag klokken 17.40 blev en bil standset på Riddergade i Næstved. Den 20-årige chauffør – som er fra Næstved – viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand. På bagsædet sad en 26-årig mand uden fast bopæl. Det viste sig, at han havde lommerne fulde af hash – noget af det pakket i fryseposer – og han havde en samlet mængde på over 100 gram hash på sig. Han sad også på en mobiltelefon, der var skilt ad, og hvor sim-kortet var pillet ud. Den 26-årige mand blev anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer.

NÆSTVED: 52-årig mand død
Fredag klokken 17.00 gik en 52-årig mand fra en institution på Markvej i Næstved. Han blev meldt savnet klokken 18.03, og derefter blev der ledt efter ham. I løbet af natten blev der anvendt helikopter med termisk udstyr for at lokalisere manden, men han blev først fundet tidligt søndag morgen nær Bådebyggervej i Næstved. Politiet er nu ved at undersøge omstændighederne ved dødsfaldet.

NÆSTVED: Slog med baseballbat
To mænd på hhv. 37 og 43 år befandt sig onsdag i en lejlighed i Næstved, hvor de begge havde taget en del euforiserende stoffer. De fik tilsyneladende hallucinationer som mundede ud i, at den 43-årige slog den 30-årige flere gange i hovedet med et baseballbat, så han måtte til behandling på sygehuset. Den 43-årige blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold.

NÆSTVED: I stjålen bil uden kørekort med ulovlig kniv
Det var en slags tre-i-en, som politiet standsede tirsdag nat klokken 2.03. På Nordre Ringvej i Næstved blev en 19-årig mand nemlig standset af en politipatrulje, da betjentene kunne se, at bilen han kørte i, var stjålet. Men ikke nok med det. Den 19-årige havde ingen førerret, og så var han i besiddelse af en ulovlig kniv og noget ulovligt fyrværkeri. Så han blev sigtet for biltyveri, for at køre uden kørekort, efter knivloven og efter fyrværkeriloven.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fensmark Skyrervej Hus Fredag klokken 17 – mandag k lokken 10.30 Årskrus, årsskeer og en pc af mærket Acer
Glumsø Spurvevej Hus Mandag klokken 14.45-18.40 Bærbar pc af mærket Toshiba
Tappernøje Fasanvænget, Brøderup Hus Mandag klokken 15.10-21.10 Pengeskab, smykker og personlige papirer
Fensmark Kildevangsvej Hus Fredag klokken 12 – søndag klokken 8 Ikke umiddelbart stjålet noget
Fuglebjerg Skælskørvej, Ting Jellinge Landejendom Fredag klokken 15 – søndag klokken 14.45 Ikke umiddelbart stjålet noget
Herlufmagle Porsemosen, Gelsted Hus Lørdag klokken 22.38 Smykker og udenlandsk valuta
Mogenstrup Draget Hus Torsdag klokken 13.30 – søndag klokken 16 Et GoPro 4 kamera, 50 mm Nikon objektiv og uden landsk valuta i dollars og kinesiske yuan
Næstved Øverup Erhvervsvej Hus Fredag klokken 9.30-14.35 Kontanter og smykker
Næstved Brinken Hus Tirsdag klokken 18.45 – 19.20 Ukendt
Næstved Brinken Hus Tirsdag klokken 5.50 – 21.15 Ukendt

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Glumsø Sorøvej, Næsby Vrå Klokken 11.20-17 ATK – bestilt færdselskontrol 185 29 50 km/t 86 km/t Ni klip og en betinget frakendelse
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Søndag klokken 16.06-20.30 ATK 585 80 50 km/t 102 km/t Syv klip og to betingede frakendelser
Næstved Vordingborg Landevej Onsdag klokken 5.40 – 11.45 ATK 1.051 20 50 km/t 72 km/t 2 klip
Tappernøje Brøderupvej Tirsdag klokken 11.45 – 17.00 ATK – Bestilt færdselskontrol 226 1 50 km/t 60 km/t