Af Radikale Venstre, Næstved. 

Radikale Venstre i Næstved Kommune mener, at der er brug for et “Bedre Næstved” med nye tilgange til ledelse og styring af Næstved Kommune, for at bringe borgerbetjeningen op på et sundt niveau med en god kernevelfærd, og samtidigt skabe grundlag for vækst og udvikling.

Det hidtidige arbejde i Næstved Byråd har fra kommunesammenlægningen i 2007 forsømt at sætte nødvendigt fokus på omstilling af kommunens drift i retning af øget borgerinddragelse, opbygning af stærke netværk, og kraftfulde udviklingsprojekter som afsæt for at tiltrække eksterne investeringer.

Vi har særligt fokus på 4 mærkesager: Nærdemokrati, Danmarks bedste folkeskoler, Lokale mødesteder og Gang i erhvervsudviklingen. Læs om mærkesagerne her.

Vi vil som del af et flertal i Næstved Byråd fra 1. januar 2018, i løbet af de første 100 dage, sætte handling bag ordene ud fra et sæt af dogmer. Se dogmerne her.

 Ved Kommunalvalg 2017 har Radikale Venstre opstillet 19 kandidater.

Radikale Venstre vil have et Bedre Næstved. Foto: Radikale Venstre.