Torsdag 24. august og fredag 25. august kan I opleve EUC Sjællands største håndværkertalenter i 11 forskellige fag dyste.

Vejen til at blive dansk mester i Skills 2018 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne – starter nu for de lokale håndværkertalenter.

For første gang nogensinde indleder vi kvalifikationen frem mod DM i Skills med et storstilet event i og uden for Næstved Storcenter, hvor 11 fag dyster om ære og pladser ved regionsmesterskaberne.

I er hermed inviteret til at opleve faglighed og konkurrence for fuld udblæsning, når godt 40 af vores bedste elever fra hele regionen dyster i de 11 fag hen over to dage.

Konkurencerne afvikles torsdag i tidsrummet 10.30 til 18.00 og fredag fra 9.30 til 16.30, hvor alle vinderne kåres ved en ceremoni på Kurts Torv i Næstved Storcenter.

De 11 fag, der dyster er:

Tømrer, smed, elektriker, frisør, anlægstruktør, bygningsstruktør, murer, flisemurer, personvognsmekaniker, bygningsmaler og VVS-energi.

På EUC Sjælland tager vi håndværkertalent alvorligt, og vi sender stolt vores talenter til nationale og internationale Skills-mesterskaber. Med et dedikeret talentforløb med fagligt stærke talenttrænere og rammer for træning klæder vi vores bedste elever på til at kunne konkurrere blandt Danmarks bedste, unge håndværkere.