Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 8-15. august 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

KARREBÆKSMINDE: Politiet på vandet
Politiets maritime enhed, MARSIKPOL, patruljerede søndag i farvandet ud for Karrebæksminde ved Enø. 11 både blev standset og kontrolleret, men alle havde deres ting i orden, og der var intet at bemærke. Politiets arbejde til vands er en del af indsatsen for at forhindre farlig og generende sejlads.

NÆSTVED: Groft hærværk med skumslukker
Politiet fik søndag klokken 12.06 en anmeldelse om et hærværk, som er begået mellem lørdag klokken 15.00 og søndag klokken 9.00. En bus, der er ombygget til showroom med en masse IT-udstyr, var blevet vandaliseret af en indtil videre ukendt gerningsmand. Personen har skaffet sig adgang til bussen, der holdt på Maglemølle i Næstved, og så har han eller hun brugt en skumslukker til at sprøjte ud over hele bussen indvendigt. En umiddelbar vurdering af skadernes omfang lyder på op mod en halv million kroner.

SLAGELSE: Smed en sjus ind i politibil
En 22-årig mand blev sammen med en 34-årig kvinde – begge er fra Slagelse – anholdt natten til lørdag på Schweizerpladsen i Slagelse. En politipatrulje standsede på gaden, og en mand henvendte sig til den ene politibetjent i bilen og stillede et spørgsmål. Da svaret ikke faldt ud til hans tilfredshed, smed han sin sjus ind i politibilen og ud over betjentene, og så smed han sit glas på gaden. Da betjentene ville anholde ham, råbte han en stribe ukvemsord til dem, og de måtte bruge peberspray for at få ro på stedet. Den 34-årige kvinde blandede sig med tilråb af lidet flatterende karakter, og derfor blev de begge anholdt kort før midnat fredag. Den 22-årig blev taget med til politistationen i Næstved, og han blev løsladt igen lørdag klokken 9.11. Han er sigtet for vold mod politiet, mens den 34-årige blev kørt til politistationen i Slagelse, hvor hun blev afhørt. Hun er sigtet for “fornærmelig tiltale”, som det hedder i straffeloven.

NÆSTVED: Tre sigtet for salg af narko
I går formiddags blev tre 20-årige mænd fra Næstved anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer, da politiet fandt en del hash på dem og i en lejlighed på Fabriksvej i Næstved. Den ene fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Herlufmagle Langkærgårdsvej Villa Torsdag kl. 11.00 – lørdag kl. 20.00 Bilnøgle
Næstved Duelundsvej Hus Onsdag kl. 21 – torsdag kl. 11.30 Formentlig intet
Fensmark Glasværksvej Hus Mandag klokken 11.30-17 Kontanter i engelske pund, euro og kroner

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Karrebækvej Kl. 9.35 – 15.45 ATK 1298 109 60 km/t 99 km/t 5 klip
Næstved Vordingborg Landevej Søndag kl. 08.55 – 10.55 ATK 276 33 50 km/t 89 km/t Fire klip, en betinget frakendelse
Tappernøje Askovvej 14.20 – 19.15 ATK – Bestilt færdselskontrol 98 1 50 km/t 64 km/t 0