Arnold Busck og Red Barnet har indgået samarbejde om at indsamle brugte skoletasker.

Red Barnet genbrug Næstved fik fredag eftermiddag besøg af projektleder for genbrugsbutikkerne, Kim Carlsen fra Red Barnet. Med i bilen havde han 25 skoletasker til Næstved butikken.

Indsamlingen er allerede en stor succes over hele landet, og Næstved nåede heldigvis at få en sending, lige til den sidste weekend inden skolestart.

“Vi har haft stor efterspørgsel på skoletasker og penalhuse. Vi har desværre ikke kunne efterkomme alle børn og forældrenes ønsker, men nu får vi mulighed for at glæde 25 lokale børn mere, dét er ikke mindre end fantastisk!” siger daglig leder Christine Hald.

Der skal lyde en stor ros til ‘fredagsdamerne’ i butikken, som gjorde alt hvad de kunne for at skynde sig at klargøre taskerne til salg, mens butikken selvfølgelig blev passet. Det er høj prioritet for butikken, at tingene er testet og i orden – og selvfølgelig rene. Selvom det er genbrug, skal kunden have en god vare.

Midt i klargøringen fandt damerne en hilsen i en af taskerne sammen med en pose skrivegrej. Det gjorde dem utrolig varme om hjerterne, og beviser bare at børn virkelig godt ved, hvad det vil sige at hjælpe andre.

Genbrugsbutikken modtager fortsat meget gerne aflagte skoletasker, penalhuse og andet skolerelateret grej.

Adresse er Ringstedgade 19a, Næstved.

Foto: Næstved Genbrug