NOERs To Go frister midt i sommeren med lækker tapas boks.

Deres tapas kan bestilles i “To Go” bokse eller på brædder* lige til at servere og i forskellige størrelser, som går fra small med 7 forskellige delikatesser til large med 11 forskellige delikatesser. Alle menuer serveres med lækkert tilbehør efter årstiden – samt oliven, semidried tomater, cornichoner, pesto og frisk brød. Se nogle lækre billeder her.

Som de skriver på hjemmesiden: Vores Tapas ”To Go” består af flere varianter af spanske, italienske og franske pølser, laks, rillettes, danske og udenlandske oste samt flere andre spændende slags tilbehør, som kan variere fra dag til dag. Vi garanterer lækker tilberedt og smagfuld Tapas ”to go”.
Der er selvfølgelig andre lækkerier du kan vælge imellem.

Læs mere her.  Der skal gøres opmærksom på, at de holder ferielukket i uge 29 og 30, men heldigivis er vi stadig kun i uge 28, så du kan sagtens nå det.

Foto: NOERs To Go’s tapas boks