Operagalla med plads til tårer og latter

Du har nu mulighed for at tage på en musikalsk rejse, når Ensemble Storstrøm gæster Rønnebæksholm søndag d. 11. juni. Med sig har Ensemble Storstrøm inviteret sopranen Signe Asmussen og basbaryton Jens Søndergaard og på den måde sammensat et program, der kommer hele følelsesregistret rundt.

Koncerten finder sted i den charmerende Herskabsstald på Rønnebæksholm søndag d. 11. juni kl. 15.00. Her vil Ensemble Storstrøm opføre en operagalla med både indadvendt og eftertænksom samt udadvendt og sprudlende musik. På den måde vil de vise, at musik har en evne til at understøtte en atmosfære, en følelse og et humør – uanset om det bliver spillet og sunget af få eller mange. Programmet er sammensat med alt det bedste fra opera- og operetterepertoiret og garanterer en bevægende koncert.

Ensemble Storstrøm er den klassiske musiks kraftcenter i Kulturregion Storstrøm. De spiller koncerter, underviser, formidler, indspiller Cd’er og medvirker ved et stort antal øvrige musikalske arrangementer i og udenfor regionen.

Ensemblet har inviteret to stjernegæster
På scenen bliver ensemblet akkompagneret af to gode venner, nemlig sopranen Signe Asmussen og basbarytonen Jens Søndergaard.

Signe Asmussen er uddannet fra det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse i 2001 og blev i forbindelse med sin debut kaldt for “en sanger med ekstraordinære muligheder”. Det har hun siden bekræftet i takt med, at hun har slået sit navn fast som en af de mest alsidige, karismatiske og frygtløse sangerinder på den danske musikscene.

Jens Søndergaard tilhører den danske generation af unge sangere. Han forener scenisk overskud og udstråling med en potent og ubesværet klang. Og så spænder hans operarepertoire vidt fra tidlig barokmusik til en lang række danske uropførelser og skaber på den måde, sammen med Ensemble Storstrøm og Signe Asmussen, en uforglemmelig koncert.

PRAKTISK

Koncerten finder sted d. 11. Juni kl. 15.00.
Forinden kan der købes frokost i caféen som åbner kl. 12.00 eller, hvis vejret tillader det, kan den medbragte madkurv nydes i parken.

Billetter kan købes på sj-billetten.dk.
Pris: 160 kr., incl.., gebyr, adgang til udstillingen i hovedbygningen og et glas vin i pausen.
Dørene åbner 45 minutter før koncerten.

Udstillingen i hovedbygningen viser malerier, tegninger og grafiske værker af de to kunstnere Gordon Fazakerley og Martin Aagaard Hansen. De to kunstnere er født med 51 års mellemrum og i to forskellige lande. Trods dette er der mange paralleller mellem deres maleriske praksis, bl.a. brugen af stærke farver og legen mellem figur og abstraktion.

Del på sociale medier