Træt af at pendle? Bliv nabo i Næstved

På Næstveds 882 års fødselsdag på torsdag, deler Næstved Kommune croissanter, postkort og Mærk Næstved-goodiebags ud til de mange pendlere, der kommer ind med toget til Næstved. Formålet er at få dem til at flytte til Næstved, nu de alligevel arbejder her.

5.629. Så mange pendler hver dag til Næstved fra andre kommuner. I tog eller bil valfarter de hertil for at passe deres arbejde. Men hvorfor egentlig ikke slå sig ned med familien lige her i Næstved Kommune, når man nu alligevel arbejder her?

Det spørgsmål stiller Næstved Kommune både sig selv og altså også pendlerne, når Næstved by fylder år på torsdag. Netop for at få flere pendlere til at flytte til kommunen, står Næstved Kommune altså bag en lille fødselsdagskampagne torsdag. Udover croissanter, postkort og Mærk Næstved-goodiebags, vil den lokale perkussionist Benjamin Barfod stå for blid morgenmusik på sin hang.

Tænk, hvis du kunne cykle på arbejde
Næstveds borgmester Carsten Rasmussen peger på, at Næstved har alt det, som pendlerne efterspørger:

“I Næstved har vi alt, hvad der skal til, når hverdagen skal fungere. Vi er omringet af naturen, alverdens karrieremuligheder, gode skoler og institutioner, og hver eneste uge er der koncerter og andre events. Så hvorfor ikke flytte hertil?” spørger Næstveds borgmester Carsten Rasmussen.

“Vi ved, at børnefamilier har en meget presset hverdag. Tænk, hvis de kunne få en ekstra time – eller to – forærende om dagen ved at flytte til Næstved Kommune. Der er næsten ikke noget skønnere end at kunne cykle på arbejde med fuglenes fløjt som baggrundsmusik,” siger Carsten Rasmussen.

Spar 8.000 kr. om måneden
Udover tid er der også masser af kroner og ører at spare, hvis man rykker til Næstved fra fx København. Med en kvadratmeterpris på ca. 9.900 kr. får vi tre gange mere bolig for pengene end i København, hvor kvadratmeterprisen er ca. 31.000 kr. Faktisk sparer en børnefamilie ca. 8.000 kr. om måneden i Næstved sammenlignet med København.

Find masser af grunde til at flytte til Næstved på www.naboinæstved.dk