Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet Jun 06, 2017 til Jun 13, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER

De havde begge handlet i en dagligvarebutik på Valdalsvænge i Vordingborg. Den ene – en 67-årig lokal kvinde – havde vakt opsigt hos manden, der mente, hun lugtede af alkohol. På parkeringspladsen satte kvinden sig i sin bil og bakkede en smule, men så greb manden – som i øvrigt er fra Fensmark – ind. Han standsede kvinden, tog bilnøglerne og kontaktede politiet. En patrulje ankom, og kvinden erkendte at have indtaget alkohol i løbet af dagen. Klokken 16.04 blev hun anholdt og sigtet for spirituskørsel, og en blodprøve skal nu vise den nøjagtige promille. Kvinden blev løsladt igen torsdag klokken 17.14.

NÆSTVED: 11 klumper hash og to salgstelefoner

Torsdag klokken 20.50 kom to ungersvende kørende på Skovbrynet i Næstved. De var på vej hen mod en yngre kvinde, men da en patrulje trillede frem, trak kvinden væk fra køretøjet. I bilen sad to mænd – en 20-årig lokal og en 20-årig fra Lundby – og de viste sig at have 11 klumper hash i bilen. Klumperne vejede hver knap to gram, og i bilen var der også to “salgstelefoner” og en betragtelig bunke kontanter. Begge mænd blev anholdt og sigtet efter lov om euforiserende stoffer. De blev begge løsladt henholdsvis to og fire timer senere.

De havde begge handlet i en dagligvarebutik på Valdalsvænge i Vordingborg. Den ene – en 67-årig lokal kvinde – havde vakt opsigt hos manden, der mente, hun lugtede af alkohol. På parkeringspladsen satte kvinden sig i sin bil og bakkede en smule, men så greb manden – som i øvrigt er fra Fensmark – ind. Han standsede kvinden, tog bilnøglerne og kontaktede politiet. En patrulje ankom, og kvinden erkendte at have indtaget alkohol i løbet af dagen. Klokken 16.04 blev hun anholdt og sigtet for spirituskørsel, og en blodprøve skal nu vise den nøjagtige promille. Kvinden blev løsladt igen torsdag klokken 17.14.

NÆSTVED: Indbrudstyve overraskede af naboen

Tre indbrudstyve var fredag klokken 18.43 i gang med at tage for sig af varerne på en adresse på Køgevej i Næstved, da de blev kontaktet af naboen. De tre mænd tog benene på nakken og løb fra stedet i retning af Ringstedgade. Tilsyneladende slap de af sted med en mobiltelefon. De tre mænd beskrives som følger:
A: Mand, østeuropæisk udseende, 35 år, 175-180 centimeter. Almindeligt bygget, kort, sort hår, som er studset i siderne.B: Mand, østeuropæisk udseende, 30 år, 180-185 centimeter, spinkelt bygget og med sort hår.C: Mand. østeuropæisk udseende, 30 år, 170 centimeter. Sort hår og iført langærmet trøje med grønne og hvide striber på tværs.Kender du, eller ser du en af de tre herrer eller alle tre, bedes du kontakte politiet på 1-1-4.

NÆSTVED: To sigtet for vold

En ophedet diskussion om noget fyrværkeri søndag aften mellem en 27-årig mand på den ene side og to unge mænd på hhv. 17 og 19 år på den anden førte til at den 27-årige overfaldet med flere slag på Parkvej i Næstved. Politiet blev tilkaldt og de to unge mænd blev sigtet for kvalificeret vold.

NÆSTVED: Fange på flugt

Lørdag klokken 10.25 undveg fangen Anders Hansen, da han var på ledsaget udgang til Østre Kirkegård i Næstved i forbindelse med sin mors begravelse. Han kørte fra stedet i en grå personbil af mærket Ford . Bilen var forsynet med stjålne nummerplader med nummeret BK21.046.Anders Hansen beskrives som mand, 34 år gammel, 183 cm høj, almindelig af bygning, rødt hår og røde skægstubbe samt blågrønne øjne. Håret er klippet kort i siderne og med en lille hestehale i nakken. Har du oplysninger om, hvor Anders Hansen opholder sig, eller andre oplysninger som kan føre til Anders Hansen, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.Anders Hansen betegnes ikke som værende farlig.

NÆSTVED: Kørte råddent i stjålet bil – 20-årig sigtet for tyveri

Mandag aften fik politiet en anmeldelse om en Renault, der kørte hasarderet i området omkring Nøddehegnet i Næstved. Politiet fandt i løbet af aftenen frem til bilen, der holdt parkeret i Nøddehegnet, og det viste sig, at den var stjålet om torsdagen fra en adresse i Appenæs. Klokken 0.04 anholdt politiet en 20-årig mand fra Nakskov, som erkendte, at han havde stjålet bilen. Den 20-årige blev sigtet for tyveri af bilen, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 1.53.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Glumsø Stationsvej Hus Mandag klokken 23.08 Intet stjålet
Næstved Appenæs Bygade Hus Torsdag klokken 03.24 Intet stjålet
Fuglebjerg Lærkevænget Hus Fredag klokken 16.00 – søndag klokken 11.25 Nøgler
Næstved Svalehøjen Hus Onsdag klokken 09.00 – Fredag klokken 19.00 Smykker og to ure
Næstved Køgevej Hus Fredag klokken 18.43 En mobiltelefon

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Tappernøje Sydmotorvejen Lørdag klokken 08.00 – 14.05 ATK 5031 69 130 km/t 180 km/t Syv betingede frakendelser
Tappernøje Sydmotorvejen Søndag klokken 09.00 – 10.32 ATK 1122 8 130 km/t 156 km/t Otte klip
Tappernøje Sydmotorvejen Søndag klokken 10.32 – 14.30 ATK 2408 53 130 km/t 191 km/t Otte betingede frakendelser