Fødselsdagsfest med kager, gak og løjer den 1. juli 

Der fejres fødselsdag hele dagen med gratis hjemmebagt kage, saftevand og kaffe.

Hr. Plys som især er kendt fra Lalandia, kommer med sit sprudlende børneshow foran butikken kl. 11 og 13.

Indenfor vil Joan fra ‘Ansigtsmaling til din børnefest’ trylle børn om til flotte kreationer for kun 25kr.

Børn kan komme og dreje på vores store tombolahjul for kun 10kr – med sikker vindergaranti.

Alle handlende på dagen kan deltage i konkurrencen om en flot gavekurv á 400kr, som er flot sponsoreret af Meny Østergade.

Mød Red Barnets lokalforening, hør om mulighederne for at blive frivillig.

Året er gået stærkt, det er 14 mdr siden at de frivillige fik nøglerne til butikken, Ringstedgade 19a, på 2 mdr fik de stablet butikken på benene. 1 år efter har alle hænderne op over hovedet, det er blevet til en stor stor succes. Omsætningen for første år er yderst tilfredsstillende, og butikken høster mange roser for deres flotte arbejde i butikken og på de sociale medier fra Red Barnets hovedkontor i København.

Butikken har fået en solid, stærk og bred kundekreds både lokalt og langvejs fra. Især Vordingborg, Præstø og Møn er flot repræsenteret, alle holder meget af at komme i butikken. “Her er så lyst og dejligt, og her dufter godt” lyder kommentarerne flere gange ugentligt, fra de faste og nye kunder. Nye kunder, bliver ofte i tvivl om, om det virkelig er en genbrugsbutik.

Butikkens store stab af frivillige taler sit tydelige sprog. 90% af de frivillige som var der ved butikkens start, er der stadig – og mange nye er kommet til. God stemning, imødekommenheden og medbestemmelsen for butikkens drift er nogle af de ord som de to daglige ledere, Susanne Hansen og Christine Hald vægter højt.