Fællesskabt festival

Sådan lyder budskabet fra Maskefestivalen i deres bestræbelser på at få frivillige til at være med til at skabe en helt unik festival i Næstved.

Den internationale maskefestival i Næstved har vokseværk, og ambitioner om at skabe en af verdens mest unikke festivaler. En festival hvor kunst, oplevelse og underholdning går hånd i hånd, og med et stærkt fokus på medskabende processer for deltagerne. Med et program der foreløbigt udvides betragteligt i forhold til sidste år, øges de mange arbejdsopgaver naturligvis herefter.

Derfor efterlyser festivalens ledelse nu frivillige, der har mod på at give deres tid, til et projekt der vil være med til at sætte Sydsjællands hovedstad på det kulturelle verdenskort. -Opgaverne er mange og forskelligartede og ser du dig selv som enten kreativ, praktisk, legende, eller alle tre ting er du måske netop den vi søger, fortæller kulturcenterets leders John Nørbjerg.

Der afholdes informationsmøde på kulturcenteret den 14. juni kl. 19.00, og du kan tilmelde dig og høre nærmere ved at skrive en mail til moher@naestved.dk.

Del på sociale medier