Citynight den 30. juni

Program:

Axeltorv
Kl. 16.00 – 22.00: XL-Byg Meding står klar med Webergrillene. Her kan du grille din medbragte mad, og få fif og gode idéer til din webergrill. Meding har taget et bredt udvalg af deres grillsortiment med, så der vil være masser af inspiration og mulighed for en god dialog om næste grill investering. Meding har naturligvis skarpe aftentilbud på grilltilbehør, så du kan få nyt værktøj til dine grillaftener derhjemme.

Kl. 16.00 – 17.30: Grillkonkurrence Næstveds Grillkonge skal findes. Grillentusiaster dyster om titlen, som Næstveds Grillkonge. Hver deltager modtager en grillpakke dagen før Citynatten, hvor alle ingredienser skal indgå på tallerkenen.

Kl. 17.00 – 20.00: Rodeotyr. Hold rigtigt godt fast og se hvor længe du kan holde dig i sadlen på rodeotyren.

Kl. 17.00 – 21.00: MENY sælger grill-selv pakker med lækre Gourmetburgere med dansk krogmodnet oksekød i smørbagte briocheboller.

Kl. 18.00 – 21.00: Livemusik v. Underhuset. The Suspenders sætter gang i Axeltorv med deres brede repertoire, hovedsageligt byder på rock, pop og blues.

Kl. 19.00 – 19.20: Næstved mesterskaberne i hotdogspisning. Hvor mange hotdogs kan du spise på 15. min? Fem frygtløse hotdog-spisere, som er klar til at dyster om titlen som Næstveds bedste.

Torvestræde
Dessert gaden: Når bøfferne og pølserne er gledet ned på Axeltorv, byder Torvestræde indenfor til dessert. Tag forbi Paradis IS og smag deres lækre hjemmelavede is. Sebastian og Bertrams pandekager står klar med lune pandekager. Der er både mad pandekager med fyld og pandekager med forskelligt sødt.

Caféhjørnet v. Sct. Mortens Kirke
Kl. 16.00 – 16.30 og igen kl. 16.45 – 17.15: Livemusik fra landets sejeste biker blues band – The Midnigts blues. I bandet finder vi Danmarks ukronede grill konge, Carsten Olsen aka. Den skaldede kok. Derudover består bandet af Peter Domtorp, guitar og vokal. Samt Klaus Nielsen på trommer og vokal.

Kl. 20.30 – 21.30: Rock’n’Roll med Frank. Der er garanti for en ægte og gennemført Rock’n’Roll-oplevelse, når Frank Rothstein sidder ved pianoet! Frank spiller og synger en lang perlerække af gode gamle rockabilly, boogie woogie og Rock’n’Roll-klassikere fra dengang mor var dreng! Smør brylcreme i håret og husk danseskoene!

Hjultorv
Kl 16:00-22:00: Kongebryg står klar med øl og flæskestegs sandwich. Kongebryg er et lokalt bryggeri og event sted, der nu for en stund rykker op på Hjultorvet. Her vil du have mulig for at smage på deres kolde øl og varme flæskestegs sandwich med texas BBQ. – Altså Rigtigt øl og rigtigt kød.

Kindhestegade
Kl. 16.00 – 22.00: Burger Anarchy Næstveds nye burgerrestaurant, omdanner Kindhestegade til picnic/festival område. Deres stor foodtruck lander midt i gaden og her vil der være mulighed for at børnene kan lave mad til deres forældre, Kids Kitchen. Har du ingen børn eller gider de ikke lave mad til dig, slår du dig bare ned i lounge området, hvor der er mulighed for servering af bajer og burger.
Burger Rules!!

Kl 16.00 – 22.00: Vind en tur i en sportsvogn i million-klassen
Autoflexleasing.dk udstiller sportsbiler ved rundkørslen i Kindhestedage. Kig forbi og vind en tur i en super fed Maserati.

Dania
Kl. 17.00 – 20.00: Hoppeborg, popcorn, sluch ice og tryllekunstner: Nybolig Næstved har indgået et tættere samarbejde med HusCompagniets lokale Næstved afdeling, der fremover vil være at finde hos Nybolig på Dania. For at markerer dette nye spændende samarbejde åbner de dørene på og byder alle interesserede indenfor. De markerer det ligeledes med en hoppeborg, tryllekunstner, popcorn og slush ice udenfor forretningen – Så tag hele familien med forbi og få en snak om jeres boligdrømme.

Ringstedgade
Kl. 18.00 – 22.00: Kvalitetsslagteren står klar ude foran forretningen med kolde fadøl, grillet gris, Enø pølser og deres kendte ribben sandwich.

Kl. 18.00 – 18.45 og igen kl. 19.00 – 19.45: Livemusik fra Jes Holtsø og Morten Wittrock v. springvandet. Jes er en charmerende drengerøv, som med et glimt i øjet og et smil, de færreste kan modstå, for længst har skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn.
Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten.

Kl. 18.00 – 22.00: Masser af flotte motorcykler v. springvandet fra Free Danes Motorcycle Club. Free Danes Motorcycle Club er en motorcycle klub med det formål at leve bikerånden, friheden på 2 hjul og kammeratskabet ud. Klubbens medlemmer er alle almindelige borgere, der spænder sig fra pensionister, smede, kontorassistenter, IT konsulenter og håndværkere, der alle har samme passion.. motorcykler!

Kl. 19.00 – 22.00: Næstved Museum er værter ved, grillhygge, øl-smagning og gode tilbud i museumsbutikkerne. Museets hyggelige have vil dufte af bål. Både store som små kan komme forbi, lave snobrød og varme sig ved bålstederne. I Helligåndshusets nye butik skal smagsløgene på arbejde, når vi uddeler smagsprøver på vores Luther-øl og vores mispelpuré, der vil desuden være tilbud på særligt udvalgte varer i museumsbutikken på denne aften.

Kl. 19.00 – 20.00: Anni Kragh inviterer til fitness forestilling ude foran deres butik. Kl. 19.00 til 19.30 er der Zumba, og kl. 19.30 til 20.00 bodycombat.