Kom til markedsdag i Næstved City

Markedsboder med outlet fra lokale butikker, kæmpe hoppeborg og live musik, skal nok få det til at syde af hyggelig markedsstemning på Axeltorv fredag den 26. maj.
Fredag den 26. maj fra kl. 10-17 bliver der ekstra meget at komme efter i Næstved City, når 12 af byens butikker står klar med gode tilbud i markedsboderne på Axeltorv. Her kan du blandt andet handle børnetøj fra My Heaven og Albert & Carla. Fruerne og frøkenerne kan virkelig blive forkælet, da både Anni Kragh, ENGBORK, Gitte E, Go Diva, My Heaven, Saint Clair, Boxn Female og SOLO er at finde på Axeltorv. På herrelinjen står Din Tøjmand og Mister klar til at hjælpe dig. Og er du mere til enten sport eller elektronik, så kan du få gode råd og vejledning fra Blue City og Onlysports.

På Axeltorv oppustes en kæmpe hoppeborg – Tarzanbanen, som er den ultimative forhindringsbane som børnene kan få flere timer til at gå med, imens mor og far kigger på boder.
Når markedsdagen slutter, fortsætter underholdningen ved Underhuset, når de inviterer til livemusik med WILD WAX COMBO fra kl. 17-20. Bandet garanterer, at når de går på scenen, så er der bare total gang i “festen” også med et sceneshow der rykker! Og med mere end 20 år på bagen, 6 CD udgivelser og en 7. vinylplade, så skal det nok passe.
Næstved City – Her begynder oplevelserne…