Populær billet er tilbage

Dem der elsker musik, har rig mulighed for at få sig nogle store oplevelser. Uanset om man er til jazz, rock eller folk, giver partoutbilletten EN til 10 adgang til 10 af Grønnegades Kaserne Kulturcenters bedste koncerter. Den populære serie koncerter er ved at være helt færdigbooket, og salget af partoutbilletten starter fredag.

Kajsa Vala er første navn i EN til 10-programmet

Stamgæster der de seneste tre sæsoner på kulturcenteret har været indehavere af partoutbilletten EN til 10, er blevet hjemmevante til koncerterne i Ny Ridehus. “Vi er glade for at så mange har lyst til at kaste sig ud i spændende nye musikalske oplevelser. Det er slet ikke sikkert, at de ved hvem kunstneren eller bandet er, inden de kommer. Men EN til 10-billetten er en anledning for musikelskeren til at komme ud og få nye oplevelser” fortæller kulturcenterets leder John Nørbjerg, der glæder sig over at de populære EN til 10-billetter endnu en gang har fået en god start på salget; “Vi har allerede solgt den første tredjedel, og det uden at vi har færdigbooket programmet”.

Der er dog allerede offentliggjort syv ud af de ti navne, som EN til 10-billetten giver adgang til. Koncerterne er som altid på kulturcenteret helt almindelige ualmindeligt gode koncerter, og ud over EN til 10-gæsterne kommer også alle de publikummer der har købt billetter i løssalg. Men med EN til 10-billetten i hånden får gæsterne på Grønnegades Kaserne Kulturcenter adgang til hele 10 koncerter hen over sæsonen 2017-2018. EN til 10-billetten koster 600 kr. så der er nok at spare for alle musikelskere.

Altid populære Esben Just Trio er også en del af den populære partoutbillet

Billetterne sættes til salg den 21. april. Du finder din egen EN til 10-billet på www.gkkultur.dk, fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Du har mulighed for at ringe i forvejen og reservere på tlf. 5588 3950.

Foreløbigt program for EN til 10:
– 9. september: Kajsa Vala
– 28. september: Esben Just Trio
– 14. oktober: Lena Anderssen
– 26. oktober: Vuust Trio – Veronica Mortensen
– 17. november: Steffen Schackinger
– 2. december: Dissing & Las
– 25. januar: Cohen Dohn’sk