Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet Apr 18, 2017 til Apr 26, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER

To forskellige borgere i Glumsø var tirsdag udsat for et frækt tricktyveri, som blev begået efter samme opskrift: En mand ringede på døren hos ældre borgere og forklarede, at et barnebarn havde skudt en bold ind i haven, og han ville gerne have fat i bolden igen. Klokken 10 gik det ud over en ældre kvinde på Drosselvej, men hun anede uråd og fik gennet manden ud af huset, uden at der blev stjålet noget. Klokken 10.45 gentog sceneriet sig hos en anden, ældre kvinde på Ringstedvej, og her lykkedes det tyven af stjæle nogle hundrede kroner fra kvindens pung. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt i området.

HÆNDELSER

NÆSTVED: Knallertræs afbrudt af politiet

Politiet fik i går aftes klokken 20.21 en anmeldelse om at flere unge på knallert kørte ræs på græsplanen bag Rådmandshaven i Næstved. En patrulje slog kort efter vejen forbi. Da de unge knallertkørere opdagede betjentene, kørte de imidlertid fra stedet inden patruljen nåede at få fat i dem. Men budskabet om, at deres opførsel ikke var i orden, blev tydeligvis forstået.

NÆSTVED: Tyv anholdt på fersk gerning

Tirsdag klokken 13.39 fik politiet en anmeldelse om, at der var indbrud i et hus på Kildebakken i Næstved. Et vidne havde hørt et vindue blive smadret og kunne efterfølgende se, at der var en person inde i huset. Da politiet ankom til ejendommen, stak tyven af gennem baghaven i retning mod Østre Ringvej. Det lykkedes dog ikke at komme så langt, for han blev standset af politiet 100 m fra gerningsstedet og anholdt. Der var tale om en 23-årig mand fra Næstved, som blev sigtet for indbruddet. Han havde gjort flere poser med lamper, ure, smykker og figurer klar på gerningsstedet, men slap altså ikke af sted med at stjæle noget. Den 23-årige blev taget med til politistationen i Næstved, og anklagemyndighedens jurister overvejer i øjeblikket, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

FENSMARK: Generende bilkørsel forte til sigtelse for biltyveri

Flere personer havde fredag eftermiddag ringet til politiet, fordi en mørk bil havde kørt med meget høj hastighed rundt i området ved Fensmark til stor gene for de omkringboende. Vidner havde givet registreringsnummeret på bilen videre til politiet, som i deres systemer kunne se, at den var efterlyst. Klokken 16.34 fandt politiet frem til en mand, der formentlig havde ført bilen. Han blev sigtet for biltyveri.

KARREBÆKSMINDE: Stjal motorplæneklipper og to årer til robåd

Politiet modtog søndag klokken 7.51 en anmeldelse fra en borger, der havde set to personer, som formentlig var ved at stjæle fra et sommerhus på Klintegårdsvej i Karrebæksminde. Politiet hastede til stedet, hvor de på vejen mødte bilen, som de to personer efter sigende skulle have forladt sommerhuset i. Patruljen satte derfor efter bilen, der kørte mod nord ad Karrebækvej. Politibetjentene gav flere gange tegn med patruljebilens udrykningssignaler, til føreren af bilen om at standse. Men bilen fortsatte sin kørsel. Patruljen kørte derfor op på siden af bilen, hvilket fik føreren til at standse bilen kortvarigt. For da betjentene rettede henvendelse til føreren accelererede bilen voldsomt og fortsatte hastigt mod nord. Ved rundkørslen ved Skælskørvej stansede en anden bil foran den eftersatte bil, hvilket resulterede i, føreren af den eftersatte bil kørte venstre om den parkerede bil og fortsatte gennem rundkørslen, henover kantstenen og endte i rabatten i højre
side af vejen. Bilen kørte op på kørebanen igen, men havde fået en hård medfart, hvorfor den standsede kort efter. Patruljen fik de to personer ud af bilen – der viste sig, at være en 54-årig mand og en 51-årig kvinde, der begge kom fra Glumsø – hvorefter de blev anholdt og sigtet for tyveri. I bilens bagagerum fandt betjentene en motorplæneklipper og et sæt træårer til en robåd. De blev begge taget med på Næstved politistation, hvor de blev afhørt. Efter afhøringen erkendte de begge forholdet og blev senere løsladt.

NÆSTVED: Fik konfiskeret sin bil

Da det bestemt ikke var første gang, at en 24-årig mand fra Fuglebjerg kørte i sin bil på trods af et kørselsforbud, blev bilen i lørdags konfiskeret af politiet, da han blev standset af to betjente klokken 18.43 ved Rådmandshaven i Næstved.

NÆSTVED: 55-årig fik overnatning i detentionen

En 55-årig mand fra Fensmark måtte søndag morgen tilbringe nogle timer i politiets detention. Den 55-årige blev anholdt klokken 4.30 i Grønnegade i Næstved, hvor han var i færd med tisse på gaden. Da politiet sigtede ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, råbte han op og truede politibetjentene med bank. Det fik de dog ikke, men den 55-årige fik en overnatning hos politiet, og han blev lukket ud i søndag klokken 13.35.

NÆSTVED: Brand i rækkehus

Søndag aften klokken 19.39 fik politiet en anmeldelse om, at der var brand på Kuhlaus Vej i Næstved. Det drejede sig om et rækkehus, hvor branden formentlig var opstået i elinstallationen bag ved komfuret. Naboerne blev kortvarigt evakueret, indtil politiet og brandvæsnet havde overblik over brandstedet. To skildpadder blev reddet ud fra rækkehuset, mens en kat var omkommet i branden.

NÆSTVED: Mand mistede livet i brand

En mand mistede i går livet i forbindelse med en brand på Syrenvej i Næstved. Klokken 13.35 fik politiet anmeldelsen om branden, der hurtigt kom under kontrol. Imidlertid stod mandens liv ikke til at redde.

NÆSTVED: Butikstyv indrømmer tyveri

Der var ikke rigtig nogen vej udenom at indrømme, da en 32-årig mand fra Herlufmagle-egnen onsdag aften blev kontaktet af en patrulje. Manden havde netop været hos et supermarked på Karrebækvej i Næstved, hvor personale og flere kunder bemærkede, at manden både tog haveartikler fra en udendørs udstilling, og at han også havde været i butikken og tage flere ting uden at betale. Personalet kontaktede manden på parkeringspladsen, men der blev heldigvis hverken uddelt trusler eller tale om vold. Den 32-årige mand kørte blot væk fra stedet, og godt en halv time senere kunne en patrulje så køre ud til manden – som de fandt via registreringsnummeret på bilen – og dér afhørte de den 32-årige mand, som indrømmede tyveriet og nu bliver sigtet for butikstyveri.

GLUMSØ: To gange tricktyveri

To forskellige borgere i Glumsø var tirsdag udsat for et frækt tricktyveri, som blev begået efter samme opskrift: En mand ringede på døren hos ældre borgere og forklarede, at et barnebarn havde skudt en bold ind i haven, og han ville gerne have fat i bolden igen. Klokken 10 gik det ud over en ældre kvinde på Drosselvej, men hun anede uråd og fik gennet manden ud af huset, uden at der blev stjålet noget. Klokken 10.45 gentog sceneriet sig hos en anden, ældre kvinde på Ringstedvej, og her lykkedes det tyven af stjæle nogle hundrede kroner fra kvindens pung. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt i området.

NÆSTVED: To mænd slog løs på tredje mand

Fredag aften klokken 22.06 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd havde overfaldet en tredje mand på Jernbanegade i Næstved. Alle tre involverede er lokale mænd fra Næstved-området, og den forurettede er 34 år, mens de to gerningsmænd er henholdsvis 38 og 34 år. To patruljer kom til stedet og fik hurtigt anholdt de to gerningsmænd, der nu bliver sigtede for vold. De blev begge løsladt igen lørdag klokken 1.00.

NÆSTVED: Ville ikke betale taxaregning

Søndag omkring klokken 17 satte en 73-årig mand fra Næstved sig ind i en taxa, der skulle køre ham fra Karrebæksminde til Næstved, men halvvejs proklamerede den 73-årige af uvisse årsager, at han ikke ville betale regningen. Det udartede sig til noget tumult mellem taxa-chaufføren og den 73-årige. Flere forbipasserende bilister standsede for at hjælpe i konflikten, men den 73-årige var meget ophidset og råbte racistiske udbrud efter taxa-chaufføren. Politiet blev tilkaldt, og den 73-årige, der var påvirket af alkohol, blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: Kørte uden førerret for tredje gang

For tredje gang blev en 33-årig mand fra Næstved standset af politiet uden at have førerret. Det skete søndag klokken 18.05 på Nygårdsvej i Næstved. Den 33-årige har fået frakendt sin førerret i fem år, men det var åbenbart ikke trængt helt igennem. Da politiet nu for tredje gang har taget ham i alligevel at køre bil, blev hans bil denne gang konfiskeret, og den 33-årige blev sigtet efter færdselsloven.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Kildebakken Hus Tirsdag klokken 13.39 Ikke stjålet noget, men tyven blev pågrebet kort efter
Toksværd Solbakkevej Hus Torsdag klokken 22 – mandag klokken 21.50 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Holme-Olstrup Olstrupvej Hus Lørdag klokken 23.03 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Holme-Olstrup Stationsvej Hus Fredag klokken 12 – lørdag klokken 16 El-værktøj, håndværktøj og en kompressor
Næstved Mågevej Hus I ugen op til søndag klokken 13 Ikke umiddelbart stjålet noget
Mogenstrup Flintevej Hus Torsdag klokken 3.21-6.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Tappernøje Hovedvejen,
St. Røttinge
Hus Torsdag klokken 17.37 Ikke umiddelbart stjålet noget
Toksværd Hesselvej Hus Søndag klokken 14 – torsdag klokken 9 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Chr. Winthers Vej Hus Tirsdag klokken 7.15-14.20 Kähler keramik, Georg Jensen figurer og lysestager, iPad, luftgevær af ukendt mærke, bestik, pung og bælter af mærket Louis Vuitton, spiritus og kontanter i euro
Næstved Jarskovvej, Vester Egesborg Landejendom Tirsdag klokken 7.30-15 X-box, Playstation 4, sølvtøj i mønsteret Bernstorff, spiritus, smykker og et tv af mærket LG
Næstved Musvågevej Hus Tirsdag klokken 10.18 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Tværvej Hus Tirsdag klokken 11 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Toksværd Tokesvej Hus Tirsdag klokken 9-20.20 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Toksværd Tokesvej Hus I ugen op til tirsdag klokken 20.35 Smykker
Glumsø Åvej, Tyvelse Hus Onsdag klokken 16 – fredag klokken 5 Lænestol
Herlufmagle Engvej, Gelsted Hus Onsdag klokken 17.30 – søndag klokken 11.20 Ikke umiddelbart stjålet noget
Herlufmagle Spragelsevej, Spragelse Landejendom Onsdag klokken 13.30-19 Et 42″ Samsung tv og et 42″ Philips tv, to Playstation 3, Blu-ray-film, lille pengeskab og en gasovn
Herlufmagle Stenagergårdsvej, Gelsted Hus Torsdag klokken 12 – lørdag klokken 17 Briller
Karrebæksminde Rønhave Parkvej Hus I ugen op til onsdag klokken 10< /td> Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Kingosvænge Hus Onsdag klokken 21 – fredag klokken 8.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Stejlehøjen, Pederstrup Hus Onsdag klokken 14 – fredag klokken 15.15 Smykker
Næstved Troldehøjen Hus Fredag klokken 16 – mandag klokken 11.35 Smykker, PH-lampe, lænestol og en pels
Næstved Ådalen, Pederstrup Hus Onsdag klokken 20 – torsdag klokken 8.55 Smykker
Næstved Ådalen, Pederstrup Hus Onsdag klokken 20.05- torsdag klokken 9 Smykker

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Fredag klokken 00.30 – 02.15 Målrettet færdselskontrol: 15 biler køretøjer standset og kontrolleret – ingen sager.
Tappernøje Strandvejen Søndag klokken 14.00 – 16.00 Målrettet færdselskontrol: 15 køretøjer blev standset og kontrolleret. En blev sigtet for at benytte håndholdt mobiltelefon, en for ikke at anvende hjelm under kørslen på sin knallert, en for ikke at have forsikret sin knallert og fire for at køre for hurtigt, hvoraf en af disse fik et klip i kørekortet.
Næstved Klokken 0.30-2.15 15 biler standset og kontrolleret: Ingen sager
Tappernøje Hovedvejen Klokken 16.42-17.25 En enkelt blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven
Næstved Skyttemarksvej Klokken 10.45-11.15 Bestilt
færdselskontrol: 25 køretøjer blev kontrolleret – en blev sigtet for at køre så hurtigt, at det kan udløse et klip i kørekortet
Næstved Ringstedgade Klokken 9-13 16 køretøjer standset og kontrolleret: En sigtet for en færdselslovsovertrædelse

 

 

NæstvedPræstø LandevejSøndag klokken 15.50 – 19.15ATK7512580 km/t114 km/t2 klip

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Gavnøvej ved Sandbakken Klokken 7.41-10.15 ATK 150 18 50 km/t 69 km/t Et klip
Næstved Næstelsø Præstemark ved Næstelsø Klokken 11.25-14.20 ATK 56 8 60 km/t 80 km/t Et klip
Næstved Holmevej Fredag klokken 5.30 – 11.15 ATK – bestilt færdselskontrol 170 33 50 km/t 82 km/2 12 klip
Næstved Slagelsevej Fredag klokken 16.04 – 22.17 ATK 851 146 50 km/t 88 km/t 32 klip og en betinget frakendelse
Næstved Vordingborgvej Lørdag klokken 14.30 – 20.30 ATK 1009 58 70 km/t 134 km/t 7 klip og en betinget frakendelse
Holme-Olstrup Landevejen Klokken 11.10-17 ATK 3233 40 50 km/t 72 km/t Fem klip
Herlufmagle Suså Landevej, Gelsted Klokken 10.30-14.15 ATK 675 9 60 km/t 82 km/t Et klip
Næstved Sorøvej, Ganges Bro Klokken 5.30-11.45 ATK 862 53 60 km/t 104 km/t Ni klip og en betinget frakendelse
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Klokken 5.57-8.31 ATK 598 20 50 km/t 67 km/t
Herlufmagle Suså Landevej, Torpe Fredag klokken 14.20-20.35 ATK 765 45 70 km/t 103 km/t Fem klip
Holme-Olstrup Landevejen Onsdag klokken 8.40-14 ATK – bestilt færdselskontrol 2225 9 60 km/t 95 km/t Et klip
Næstved Præstø Landevej, Næstelsø Torsdag klokken 15.15-20.25 ATK 1025 42 80 km/t 110 km/t To klip
Næstved Ringstedgade Onsdag klokken 6.58-9.28 ATK 1006 14 50 km/t 62 km/t
Næstved Slagelsevej Onsdag klokken 10.06-12.07 ATK 433 57 50 km/t 79 km/t Fire klip