OPLEV KÄHLERS HISTORIE OG MAL DIN HELT EGEN VASE

Fra den 15. april slår Kähler dørene op for guidede rundvisninger i den historiske udstilling på Kählersbakken i Næstved, hvor man helt unikt får et indblik i keramikvirksomhedens mere end 177 år lange tradition med at skabe kunsthåndværk. For de interesserede vil der desuden være mulighed for at deltage i eksklusive mal-selv-kurser, hvor man får lov at opleve præcist, hvor svært det er at male striber på den nu ikoniske Omaggio-vase. Aktiviteterne vil til at starte med foregå hver lørdag formiddag, mens der i uge 27-31 åbnes op for besøg og kurser hver tirsdag, torsdag og lørdag. Information om kurser og rundvisninger findes på www.kahlerdesign.com

Fra den 15. april åbner Kähler Design dørene op for alle, der har lyst til at få et kig indenfor i det nyrenoverede og historiske værksted, der siden slutningen af 1800-tallet har prydet hjørnegrunden på Kählersbakken. Samtidig inviteres der indenfor til malerkurser, hvor deltagerne selv får lov at male sin egen Omaggio-vase, som man enten kan hente eller få tilsendt mod betaling ca. en uge efter besøget.

HISTORISK UDSTILLING
Kählers historiske værksted blev indviet sidste efterår, og rummer en spændende historisk udstilling, som viser virksomhedens mere end 177 år lange kulturhistorie. Udstillingen indeholder både historisk, originalt kunsthåndværk, film og billeder fra bygningernes lange tid på egnen samt installationer og film, der går tæt på teknik og udvikling af både fortidens og nutidens håndværk. Krydret med det moderne design giver udstillingen et unikt indblik i det danske brands lange historie, og alle rundvisningerne udføres kyndigt af Næstved Museums dygtige medarbejdere.

RUNDVISNINGER OG MAL-SELV-KURSUS
Der vil fra den 15. april være to tilbud om henholdsvis rundvisninger og mal-selv-kurser på Kählersbakken 5 i Næstved:

Pakke 1 – max. 15 deltagere:
Rundvisning
Tid: fra kl.10.00 -11.00
Pris: DKK 49, som byttes til en værdikupon, der gælder i 30 dage og kan bruges i Kählers Flag Ship Store, der også er at finde på Kählersbakken.

Pakke 2 – max. 15 deltagere:
Rundvisning og mal-selv-kursus
Tid: fra kl. 11.00 til ca. 12.30
Pris: DKK 299, som inkluderer malerkursus ved keramiker Heidi Founier samt brænding.

Tilmeldinger skal forudbetales og sker efter via et bookingsystem på Kählers hjemmeside www.kahlerdesign.com, hvor alle tilgængelige datoer vil være synlige fra den 28. marts 2017.