Floorballdragerne fra Næstved vinder serie 1

Ca. 65 fremmødte tilskuere til en kamp i Serie 1 i Vordingborg, det må være tilskuerrekord. Alle ingrendienser for en kamp med masser af intensitet og drama var tilstede, da de lokale floorballklubber HG/Næstved Dragons Floorball og Sydsjællands FC mødte hinanden i en kamp, som HG Dragons skulle vinde for at vinde rækken, Sydsjællands FC kunne kun når andenpladsen med en sejr. Allerede efter 29 sekunder var bolden i mål for første gang med en føring til dragerne. Føringen holdte dog i 2 minutter før Sydsjællands FC udlignede. Og efter en intens periode gik HG/Næstved Dragons til pause med en føring på 2-1. 2. periode blev ligeså tæt som første periode og efter mål til begge hold havde dragene øget føringen til 6-4. 3 periode bød på masser af mål og drama. Inden for de første 5 minutter af 3.periode scorede HG/Næstved Dragons 4 mål og lukkede dermed kampen. Den sidste periode af kampen bød på masser af unødvendige udvisninger til HG/Næstved Dragons, men efter 60 minutter spil stod der 6-12 på måltavlen og dermed vinder HG/Næstved serie 1 og derefter var det tid til jubel sammen med de fremmødte tilskuere fra Næstved.

Floorball er kendt fra skoletiden som indendørs hockey og det er en sport i rivende udvikling. Det er alletiders mulighed for motion og godt socialt samvær. Så kom og prøv det , selvom turneringen er overstået er der stadig kampe, bl.a. 3 mands-dm. Landstævne for unge, og i løbet af sommeren bliver der budt på sommerfloorball på kunststofbane.

I næste sæson spillede HG/næstved Dragons med i Sjællandsserien og i turneringer, så det bliver endnu sjovere at være en del af HG/Næstved Dragons, der er masser af plads til børn, unge, herrer og damer og det eneste det kræver er godt humør, et par kondisko t-shirts og et par shorts. Udstyret låner du hos klubben de første par gange Jo flere, jo sjovere bliver det. Se evt. mere på www.dragonsfloorball.dk