Skal Floorballdragerne fra HG/Næstved Dragons floorball spiller i Sjællandserien i næste sæson, eller overhaler Sydsjællands FC dragerne?

Det hele afgøres søndag d. 26. marts kl.10.00 i iselingehallen, hvor der en del på spil. Sejr til HG Næstved Dragons betyder at de vinder, uafgjort betyder at de ender som nr. 2, og taber de ender de som nr. 3. Så alle ingredienser for en floorballkamp med masser af intensisitet, fight og drama er tilstede i en vaskeægte lokal- og topkamp. Sidst de to hold mødte hinanden endte det med et 6-2 sejr til Sydsjællands Floorball Club, så HG Næstved Dragons Floorball har revanche til gode og vil gøre alt for at vaske det nederlag af.

Målsætningen for kampen er at vinde den kamp. Alle spillere vil være topmotiverede og klar fra første fløjt. Så kom og støt de lokale drager fra HG Næstved Floorball, face-off den 26. marts kl.10.00 i Iselingehallen, Vordingborg.

Floorball er rivende udvikling (medlemsantal på landsplan ca. 6000)og med klubber i Næstved, Benløse/Ringsted, Stevns, Vordingborg og Lolland er der masser af mulighed for at afprøve denne sportsgren, der byder på sammenhold, motion og fight. Se evt mere på www.dragonsfloorball.dk eller www.floorball.dk