Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet Jan 11, 2017 til Jan 18, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-naestved.dk

SPRITBILISTER

I et grundlovsforhør onsdag i retten i Næstved blev en 25-årig mand varetægtsfængslet frem til den 8. februar. Han blev anholdt onsdag morgen på en adresse uden for Vordingborg, og han er sigtet efter straffelovens bestemmelser om våben for at have gravet en skarpladt pistol ned i en skov. Pistolen blev fundet af politiet i oktober 2016, og efterforskningen førte frem til den 25-årige.

HÆNDELSER

NÆSTVED: Restaurant oplyst af lommelygter efter lukketid

Klokken 22.15 fik politiet en anmeldelse om, at der på en kinesisk restaurant på Axeltorv i Næstved var både lommelygter og liv i en restaurant, der ellers var lukket på pågældende tidspunkt. En patrulje blev straks sendt til stedet for at pågribe eventuelle indbrudstyve, men da de nåede frem og ind i restauranten, viste det sig, at det var en gæst – en 36-årig mand – der havde benyttet stedets toiletfaciliteter og altså var blevet lukket inde i restauranten, da den lukkede. Manden var ikke ude på noget ulovligt, han ville bare gerne ud af restauranten igen. Patruljen lukkede ham ud, og så faldt der ro over restauranten.

NÆSTVED: Spyttede på betjent

En temmelig beruset 25-årig mand fra Sandved kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt i går klokken 18.15 på Jernbanegade i Næstved, hvor han bl.a. flere gange sparkede til parkerede biler. Da en politipatrulje ville tale ham til ro, blev han endnu mere ophidset og spyttede på en kvindelig betjent. Der måtte peberspray til, før den 25-årige kunne anholdes og sigtes efter ordensbekendtgørelsen for at lægge hindringer i vejen for politiet og for vold mod polititjenestemand.

NÆSTVED: Spyttede på betjent

En temmelig beruset 25-årig mand fra Sandved kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt i går klokken 18.15 på Jernbanegade i Næstved, hvor han bl.a. flere gange sparkede til parkerede biler. Da en politipatrulje ville tale ham til ro, blev han endnu mere ophidset og spyttede på en kvindelig betjent. Der måtte peberspray til, før den 25-årige kunne anholdes og sigtes efter ordensbekendtgørelsen for at lægge hindringer i vejen for politiet og for vold mod polititjenestemand.

NÆSTVED: Beruset mand skabte utryghed på forsorgshjem

Lørdag aften klokken 23.18 fik politiet en anmeldelse fra forsorgshjemmet på Marskvej i Næstved. En 28-årig mand havde været højrøstet og optrådte voldeligt, så en patrulje kørte til stedet og fik talt manden til ro. Han var bortvist fra stedet med karantæne frem til marts 2017, men han var altså alligevel returneret og skabte utryghed. Patruljen bortviste ham igen, og så skulle det problem være løst. Men klokken 1.16 kom en ny anmeldelse fra forsorgshjemmet, at den 28-årige var vendt tilbage endnu engang og nu var både beruset, hidsig og aggressiv. Han bankede på ruder, sparkede til lygtepæle og hev bukserne af sig selv. Klokken 1.33 anholdt patruljen manden, der blev kørt til Næstved politigård, hvorfra han blev løsladt igen søndag formiddag klokken 10.35. Han bliver nu sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: 25-årig varetægtsfængslet efter fund af skarpladt pistol

I et grundlovsforhør onsdag i retten i Næstved blev en 25-årig mand varetægtsfængslet frem til den 8. februar. Han blev anholdt onsdag morgen på en adresse uden for Vordingborg, og han er sigtet efter straffelovens bestemmelser om våben for at have gravet en skarpladt pistol ned i en skov. Pistolen blev fundet af politiet i oktober 2016, og efterforskningen førte frem til den 25-årige.

NÆSTVED: 48-årig kvinde mistede livet efter brand

Politiet fik tirsdag klokken 23.40 en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en lejlighed i Birkehegnet i Næstved. Der var høje flammer og lejligheden var fyldt med røg, og brandvæsenet fandt en 48-årig kvinde i lejligheden. Hun blev kørt til sygehuset i Slagelse, hvor hun imidlertid blev erklæret død.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fuglebjerg Sneslevvej, Rejnstrup Hus Søndag klokken 10 – tirsdag klokken 19 Tv af mærket Sony
Næstved Parkvej Lejlighed Tirsdag klokken 14-17.40 Kontanter, møntsamling og smykker
Næstved Slagelsevej Hus Mandag klokken 18.00 – Tirsdag klokken 02.30 Wiinblad-platter og sølvkande
Næstved Storskovvej Hus Søndag kl. 20.25 Lænestol
Næstved Marskvej Hus Tirsdag klokken 10.00 – torsdag klokken 10.00 Endnu ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Marskvej Hus Mandag klokken 11.30 – torsdag klokken 11.30 Endnu ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Marskvej Hus Torsdag klok
ken 00.00 – 11.30
Endnu ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Cavilas Gård Hus Onsdag klokken 13.15 – onsdag klokken 18.15 Et guldarmbånd
Næstved Skovstjernevej Hus Torsdag klokken 23.30 Diverse smykker samt kontanter
Fensmark Røjlevej Hus Onsdag klokken 16.00 – onsdag klokken 17.45 To manchetknapper
Fuglebjerg Dyres Kvarter Hus Onsdag klokken 18.30 – onsdag klokken 20.00 Smykker
Fuglebjerg Tystrupvej, Kællerød Hus Mandag klokken 14.45 – tirsdag klokken 13 Smykker og tre vaser af fabrikatet Kähler

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Tappernøje Sydmotorvejen Klokken 9-1+0 En blev sigtet for at køre for tæt på den forankørende
Næstved Ramsherred Klokken 12.30 – 14.00 14 køretøjer kontrolleret – ingen sager
Næstved Klokken 12.45 – 14.30 15 køretøjer kontrolleret – 5 talte i håndholdt mobiltelefon under kørslen og 2 brugte ikke sikkerhedssele

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Fensmark Holmegaardsvej Klokken 14.30-15.23 Laser 6 50 km/t 76 km/t Fem klip og en betinget frakendelse
Sandved Brandholtvej Klokken 13.40-19.15 ATK 344 67 50 km/t 81 km/t 15 klip
Sandved Langgade Klokken 11.55-13 Laser 1 50 km/t 69 km/t Et klip
Næstved Østre Ringvej Klokken 10.55 – 17.40 ATK 3.690 68 60 km/t 81 km/t
Holme-Olstrup Landevejen Klokken 15.55 – 22.15 ATK 1826 63 60 km/t 95 km/t 4 klip
Næstved Skyttemarksvej Klokken 11-17.15 ATK 986 39 50 km
/t
72 km/t Tre klip

 

Del på sociale medier