Glade toner for børnefamilierne

Næssi-Søndagskoncerterne byder på store musikalske oplevelser for de små. Sæsonens fem fantastiske koncerter introducerer børnene til musikkens forunderlige verden, ikke mindst den dragende Nytårskoncert med Næssi og Ulla Abdullas Coco Bongo Band.

e4662d_naessinytaar15mulla1

Fire nye og en klassiker. Sådan kan programmet for den kommende sæson af Næssi-Søndagskoncerter nemmest beskrives. Dykker man ned i programmet afsløres det at hurtigt at nogle af Danmarks dygtigste musikere kommer til Næstved for at spille for børnene i Musikstalden, og til den traditionsrige Nytårskoncert i Ny Ridehus byder Ulla Abdullas Coco Bongo Band byens førstedrage Næssi op til dans, tant og fjas.

5d59ce_2017saltomortale1

Koncerterne arrangeres i et samarbejde mellem Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Børnekulturhuset, og målet er at give børn i alderen 3-8 år en fantastisk og meget varieret start som koncertgænger. Her er der fokus på at finde de aller bedste band fra Levende Musik i Skolens katalog af koncerter for børnefamilier. Foruden Nytårskoncerten med Næssi byder Næssi-Søndagskoncerterne på et møde mellem jazz og klassisk med De Tre Musikterer den 30. oktober, rap og svedige rim med HipSomHap den 27. november, den 5. marts en dansemygs Odyssé med Cocossa, og Klods Hans i hopla med SaltoMortale den 2. april.

413a56_2016hipsomhap1

Alle koncerter spilles søndage kl. 11.00. Med undtagelse af Nytårskoncerten i Ny Ridehus spilles der i Musikstalden hvor dørene åbner en halv time før start. Billetter koster kr. 60 for voksne og kr. 40 for børn under 10 år. Billetterne sælges via www.gkkultur.dk, fra billetkontoret eller reserveres på tlf. 558 3950.

bc7569_2017cocossa1