CHARLIE inviterer igen i år til fællessang i Karrebæksminde den 23. juni

miketrampscene2_480[1]Det bliver den kendte rockmusiker Mike Tramp, der bliver dette års hovednummer sankthansaften ved “Fællessang på Charlie”, der igen i år afvikles i Karrebæksminde.  Han er pladeaktuel med sit album “Nomad”, og han trækker fulde huse overalt, hvor han kommer frem.  På mange pigeværelser har der i hans tid med Mabel, hængt store plakater af den populære musiker, og i dag skråler pigerne igen, når han går på scenen. Både Mike og pigerne er i mellemtiden blevet noget ældre, men entusiasmen er den samme.

Det er også lykkedes Johnny Reimar at få fat i et par andre drenge, med et par år på bagen. Det er duoen Clifford & Hein, der i år blev stemt ud af X-Factor.  Nu arbejder de atter med dysfunktionelle og misbrugere – og så holder de foredrag og spiller musik, og det sidste skal gæsterne opleve på “Grundlovspladsen” ved Kanalkroen i Karrebæksminde.

GENSYN OG BÅLTALE
Og så bliver der gensyn med Dorthe Kollo, som jo har sommerhus på Enø, Kirsten Siggaard og Johnny Logan.
Til en rigtig sankthansaften hører naturligvis også en båltale, og den tager den kendte journalist, tv- og radiovært, forfatter og foredragsholder Karen Thisted sig af.
Hun arbejdede en årrække som redaktionschef på Ekstra Bladet har været journalist på TV2 og så har hun skrevet et utal af bøger bl.a. om og med kendte danskere.

Journalist Karen Thisted.
Karen Thisted

BILLETSALG OG OVERSKUD
Billetsalget til de eftertragtede siddepladser er startet fra Enø Camping og Kanalkroen. Et armbånd koster 50,- kr. til en siddeplads, men ellers er det gratis at deltage i dette festlige arrangement.

-Vi uddeler, ligesom sidste år, gratis lodsedler til gæsterne denne aften i Karrebæksminde, fortæller bagmanden M/K bag arrangementet Ulla Pedersen.
-Det bliver de unge mennesker fra Karrebæk IF’s Fodboldafdeling, der står for denne opgave, ligesom de også hjælper til med at stille stole og bænke op til arrangementet.
Som tak for ulejligheden får ungdomsafdelingen i KIF-Fodbold, overskuddet ved det udendørs ølsalg.
Sidste år kunne Ulla Pedersen således sætte godt 60.000 kroner ind på afdelingens konto.

Clifford & Hein er også med når det går løs ved dette års sankthans arrangement.

clifford_hein_480[1]