Stort lokalkendskab
ErhvervsMægler Næstved blev stiftet i 2010 af Jakob Duemose, som på få år har opnået betydelig succes grundet sit store kendskab til byen og dens mangfoldige erhvervsliv.

I dag driver Jakob Duemose firmaet i samarbejde med erhvervsmægler Annelise Petersen. I 2012 blev BoligMægler Næstved etableret, og de to firmaer er begge placeret i Toldbodgade 4.

Først med det sidste
Søger du erhvervsejendomme i Næstved, skal du kontakte de erfarne erhvervsmæglere. De kan opfylde dine ønsker, uanset om de leder efter kontor, butik, restaurant, lager, værksted, produktion eller en investeringsejendom. På hjemmesiden kan du se, hvilke varer der er på hylderne lige nu.

Vil du gerne være først med det sidste, kan det anbefales at blive skrevet op i kartoteket. Så bliver du kontaktet, med det samme en ny erhvervsejendom bliver sat til salg, og inden den bliver annonceret i lokalavisen, på hjemmesiden eller de sociale medier.

Erhvervsejendomme på Midt- og Sydsjælland
ErhvervsMægler Næstved er specialister inden for salg, udlejning, rådgivning og vurdering af alle typer erhvervslokaler og -ejendomme. Forretningens fokusområde er Næstved og omegn, men erhvervsmæglerne løser også regionale opgaver. Erhvervsmæglerne er meget velorienterede, om hvad der rører sig på Midt- og Sydsjælland, når det gælder erhvervs- og butiksliv.

014[1]

Vil du sælge eller udleje?
Vil du leje en erhvervsejendom i Næstved, bør du kontakte ErhvervsMægler Næstved, som har et vidt forgrenet netværk, herunder løbende kontakt til flere udlejere.

ErhvervsMægler Næstved er ikke del af en landsdækkende kæde. Men vil du sælge eller udleje en erhvervsejendom via forretningen i Næstved, bliver den eksponeret for købere/lejere på Danmarks største database for erhverv: www.oline.dk.

Er prisen rigtig?
Har du brug for rådgivning om erhvervsejendomme, står ErhvervsMægler Næstved gerne til rådighed. Det gælder f.eks., hvis du selv har fundet en interessant erhvervsejendom, men er i tvivl om prisen er den rigtige. Har du selv fundet en køber til din erhvervsejendom, kan du også få hjælp med papirarbejdet.

ErhvervsMægler Næstved ApS er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og har naturligvis de nødvendige forsikringer på plads.

ErhvervsMægler Næstved ApS
Toldbodgade 4
4700 Næstved
Tlf.: 70 22 80 52
mail@erhvervsmaegler.com

Følg ErhvervsMægler Næstved på Facebook 

Åbningstider
Alle hverdage kl. 10-16. Du er velkommen til at ringe til erhvervsmæglerne, hvis du har behov for en vurdering eller en fremvisning uden for kontorets åbningstid.

Jakob Duemose
Erhvervsmægler
20 28 80 52

Annelise Petersen
Erhvervsmægler
20 28 80 53