Autoriseret fodterapeut i Næstved
“Professionel behandling, god service og dygtige piger. Alt i alt mine varmeste anbefalinger til dine fødder.” Sådan lyder en af mange positive anmeldelser af Mobil Klinik for Fodterapi på de sociale medier. Klinikken fejrede i juli 2014 sin 2 års fødselsdag med bobler og lagkage, og der var meget at fejre, for indehaver Malene Schmøde udvidede i 2012 mobil-klinikken med faste lokaler på Grønnegade.

Udover at tilbyde behandlinger i den hyggelige klinik, kører den autoriserede fodterapeut ud til kunder i Næstved og omegn. Har du svært ved at komme til klinikken, kommer klinikken altså til dig.

P1260538c[1]

Rendyrket velvære
En fodterapeut behandler fodproblemer som hård hud, hælrevner, ligtorne og nedgroede negle, men du kan også bare få gjort din fødder sandalklar med en skøn pedicure eller opleve rendyrket velvære med fodbad, peeling, massage og/eller zoneterapi. Fodbadet fyldes med den skønneste badesalt med grøn te og salt fra det døde hav.

Mobil Klinik for Fodterapi har også manicure på programmet. Parafinbehandling anbefales til både hænder og fødder ved gigt- og ledsmerter, tør/ru hud, eksem og psoriasis.

Fra sosu-assistent til selvstændig
Malene Schmøde blev uddannet Statsautoriseret Fodterapeut fra Fodterapeutskolen København i 2011. Inden da havde Malene mange års erfaring som social- og sundhedsassistent, hvor hun oplevede, hvordan fødderne blev glemt i den daglige pleje. Mange ældre, der havde vanskeligt ved at pleje deres fødder, var også bundet til deres hjem og kunne ikke gå til fodterapi. Forretningsideen var på plads, og i dag behandler Malene mange patienter i eget hjem.

Fødderne er vores fundament, og de fungerer ikke uden pleje. Almindelige fodbehandlinger, hvor negle klippes mv. og hård hud fjernes, suppleres af fodbehandlinger, hvor mere komplicerede problemer bliver behandlet. Det kan være hyperkeratose eller meget fortykkede negle. Har du et specifikt problem, som skal løses, f.eks. en ligtorn, kan du bestille en delbehandling.

Mobil Klinik for Fodterapi tilbyder bøjlebehandling af nedgroede negle (ortonyxi) – en tilstand der kan være meget smertefuld, men ret nem at behandle: En metalbøjle fastgøres til neglen ved hjælp af lim eller via kompositbehandling.

file-870-263099-656.jpg-for-web-normal[1]

Prisoversigt

Tilskud
Sygeforsikringen Danmark, gruppe 1 og 2, giver mulighed for tilskud til fodbehandling, bøjlebehandling og indlægssåler.

Pensionister kan søge kommunalt tilskud via kommunen, og Malene Schmøde hjælper gerne med ansøgningen.

Produkter til fødder og hænder
Klinikken fører bl.a. produkter fra Allpresan, en skumbaseret creme som er optimal til fødder, fordi den tilfører fugt uden at fedte. Allpresan har også specialprodukter til tørre fødder, svedige fødder, hælrevner og sprøde negle.

Savne du gaveideer, er der masser af muligheder i klinokken, som gerne pakker gavekurve med badesalt, cremer, sæber og pimpsten.

Mobil Klinik For Fodterapi
v/ Malene Schmøde
Grønnegade 37b
4700 Næstved
Telefon: 2061 0206
E-mail: info@mobil-fodklinik.dk logo mobil klinik

Følg Mobil Klinik for Fodterapi på Facebook 

Åbningstider
Mandag 08.30 – 18.00
Tirsdag 08.30 – 17.00
Onsdag 08.30 – 18.00
Torsdag 08.30 – 18.00
Fredag 08.30 – 16.00
Første lørdag i måneden 09.00 – 14.00

Udebehandlinger: mandag, tirsdag og onsdag

Ellers efter aftale. Indtal dit navn og tlf. nr. – så bliver du ringet op