Ejer du et hus med have, har du alletiders mulighed for at skabe dit eget lille stykke Paradis. Grunden omkring din bolig kan blive de skønneste uderum, hvis du indretter dem rigtigt. Havens rum minder om husets rum, forstået på den måde, at der er gulv, vægge og loft at tage hensyn til. Gulvet kan være en græsplæne eller belægning, væggene kan udgøres af hegn eller hække, og loftet er alt det du ser, når du kigger op; trækroner og høje buske. Det kan også være en pergola beklædt med klatreplanter. profil_billede_18[1]

Hvert haverum bør have en funktion; skal det bruges til spisning, madlavning, dyrkning af grøntsager, leg, solbadning? Eller er det et rum, man går igennem og nyder duftene og biernes summen, farverne og formerne på planterne langs stien? En velanlagt have kræver masser af arbejde, og er din fritid sparsom, kan det være uoverkommeligt at klare det hele selv. Men der er heldigvis hjælp at hente hos din lokale anlægsgartner.

Henrik Schjermer Nielsen blev uddannet anlægsgartner i 2003. Siden da har han beskæftiget sig med anlæg af haver for private haveejere og erhvervsdrivende. De fleste af kunderne bor i Næstved, Tappernøje, Præstø og Vordingborg, men Grønt Design løser opgaver på hele Sjælland.

Følg Grønt Design på Facebook