DBU indbyder Næstved til fodboldfest

Straffeparksskytter og dribleministre! Så er det blevet tid til DM i Streetfodbold og VM i Straffe, når Næstved er vært for DBU Tours fodboldfest den 30. juni-1. juli 2016.

Det er ikke kun i Frankrig, der skal kæmpes om ære og medaljer til sommer – det skal der også i DBU Tour. Danmarksmesterskaberne i Streetfodbold og VM i Straffe skal afgøres, og derfor gæster DBU Tour ti byer i hele landet for at sikre, at landets bedste teknikere og målnæser kan kvalificere sig til finalerne.

Men først og fremmest handler det om de talenter, der er i Næstved, når Touren rammer Lave Ridebane på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 30. juni-1. juli.

Danmarksmesterskaberne i Streetfodbold – med nye regler! 53c0d4_2016dbutour[1]

Næstveds bedste street-fodboldhold bliver fundet torsdag den 30. juni! Og i år byder turneringen på endnu flere mål, detaljer og finter, da der som noget nyt kun spilles tre mod tre på en lille bane med bander og med street-mål. Der kan være op til fem spillere på et hold, og det er for alle mellem 13 og 18 år – både piger og drenge.

VM i Straffe

Fredag den 1. juli gælder det VM i Straffe, hvor du og dine venner skal vise jeres talenter fra 11-meter-pletten. VM i Straffe er for alle over 18 år, og du deltager ved at stille med et hold på fem spillere, hvor af én af spillerne også står på mål.

Alle der har et bankende hjerte for EM i Frankrig skal selvfølgelig komme til Sydsjællands største kulturcenter. Begge dage vises der EM-kampe på storskærm direkte fra Frankrig. Og på hele pladsen vil der være fodboldaktiviteter som for eksempel Panna Cage, Driblebanen, Speed Cage og Futchi (fodboldsquash). Der er fede præmier for alle, og salg af øl og vand. Så tag alle dine venner og familien med til fodboldfest i Sydsjællands hovedstad den 30. juni og 1. juli.

Info:

Torsdag den 30. juni klokken 16.00-21.00: DM i Streetfodbold

Fredag den 1. juli klokken 16.00-21.00: VM i Straffe

 

 

Del på sociale medier