Kom til åben byggeplads i Næstved den 8. maj

Søndag den 8. maj bliver hegnet til byggepladsen åbnet, hvor arbejdet med højbroen over Susådalen er igang. Det er en unik chance for at komme tæt på projektet med Næstved Nordlig Omfartsvej. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.

Det skriver Vejdirektoratet på deres hjemmeside.

Normalt er der ingen adgang til Vejdirektoratets byggepladser. Men søndag den 8. maj fra kl. 10.00 til kl. 14.00 åbner vi, så alle interesserede kan se byggepladsen ved højbroen.

Der bliver mulighed for at komme en tur op på broen og derfra nyde udsigten over Susådalen, se det store stillads helt tæt på og se hvilke helt ekstraordinære tiltag, det har været nødvendigt at udføre for at beskytte naturen og miljøet mest muligt.

Derudover kan du også få en snak med Vejdirektoratets folk og repræsentanter fra entreprenørfirmaet Arkil, der står for byggeriet af højbroen.

Højbroen over Susådalen er en del af Næstveds nordlige omfartsvej, og den forventes at stå helt færdig sidst på året. Broen bliver knap 200 meter lang og ud over kørersporerne udstyres den med en dobbeltrettet fællessti til fodgængere og cyklister.

Praktisk information:
Da det er en byggeplads, så kom i praktisk fodtøj.
Hvis du kommer i bil skal du parkere for enden af grusvejen Fævejen, som ligger ud til Herlufholms Allé ved Herlufholms Kostskole.
Hvis du kommer på cykel eller gående kan du sætte cyklen på Sorøvej og komme ind fra den side af byggepladsen.

Det er forbudt at parkere langs Ringstedgade og Sorøvej. Hold venligst øje med skiltningen.

 

Aben_byggeplads_Susåen[1]