Herlufsholm Børnekor på scenen med Pink Floyd Project

Pink Floyd Project er altid garanter for shows uden lige, og til koncerten i Næstved den 15. april er der drysset et helt særligt lokalt krydderi på hele oplevelsen, når Herlufsholm Børnekor er med til at løfte taget af Ny Ridehus.

ac6a19_2016pinkfloydprojectgreatesthits[1]

Med fokus på lyd, teknologi og visuelle effekter leverer Pink Floyd Project et autentisk og medrivende show, der på fornemste vis formidler Pink Floyds særlige univers. Under titlen ”Greatest Hits” byder repertoiret på de bedste og mest populære sange fra Pink Floyds store sangkatalog, helt fra begyndelsen i 60’erne og frem til bandets sidste udgivelser i 90’erne. Oplev sange fra legendariske rockalbums som Meddle, Dark Side of The Moon, Wish You were Here, The Wall og Division Bell.

Pink Floyd Project har siden 2003 turneret aktivt i ind- og udland med et musikalsk og visuelt setup, der til stadighed er blevet fornyet og forfinet. Bandet er kendt for at levere et show med passion, timing og musikalsk overskud, og de går på scenen i stærkeste opstilling med det helt rigtige udvalg af guitarer, synthesizere, trommer og effekter. Den aktuelle turné har på bedste “opsamlings-manér” fået titlen “Greatest Hits”, og med et bagkatalog fuld af ikoniske sange og rock-klassikere, er der lagt op til en forrygende aften i selskab med Europas bedste Pink Floyd tribute band.

Et lokalt krydderi 4a7d09_2016pinkfloydproject_herlufsholm_b_rnekor[1]

Med turnéaktivtet som få er Pink Floyd Project garvede i at skabe den perfekte lyd- og lysoplevelse, og alligevel har bandet besluttet at Næstved skal have det ekstra der gør koncerten til en oplevelse publikum aldrig glemmer. Med sig på scenen har de Herlufsholm Børnekor, der vil være med til at skabe den helt rette stemning og tapetet til sange som f.eks. ”Another brick in the wall”!

Oplev lyden, lyset og suset i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter når Pink Floyd Project giver den gas sammen med Herlufsholm Børnekor den 15. april kl. 20.00. Find din billet på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, fra billetkontoret eller reservér på billet tlf. 5588 3950.

Pink Floyd Project er:

Lasse Kjærulf – Lead vokal & guitar
Søren Thulin – Guitar
Steven Ardilsø – Bass og synthesizer
Jakob Vand – Trommer og lydeffekter
Christoffer Jespersen – Synthesizere og keys
Martin Bertelsen – Hammondorgel og keys
Line Ekman – Kor
Stine Schwennesen –
Kor Trine Gry – Kor

Del på sociale medier