Effektiv smertelindring
Akupunkturen er en oldgammel form for medicin. Den har sin oprindelse i Østen, hvor den kan dateres mere end 4000 år tilbage. I Vesten har man i nyere tid interesseret sig meget for akupunktur som smertelindring, og videnskabelige analyser har dokumenteret, at akupunktur er mere effektiv end konventionelle behandlingsformer til at afhjælpe kroniske smerter. akupunktur-centret[1]

Akupunktur Centret drives af Henrik Jørgensen, som er registreret Akupunktør – RAB, Posturolog, Auriculo Terapeut samt certificeret hypnoterapeut/hypnotisør, med over 15 års erfaring som fuldtidsbehandler, underviser og foredragsholder.

Henrik Jørgensen er tillige mangeårig formand for brancheorganisationen Danske Akupunktører.

Akupunktur – komplementær medicin
Et stigende antal danskere benytter sig af alternative behandlingsformer som akupunktur. Faktisk så mange at man med rette kan hævde, at den alternative bevægelse er blevet mainstream. Hele 27 procent af befolkningen modtog i 2013 én eller flere former for alternativ behandling, hvilket svarer til omkring 1,2 millioner danskere, viser en undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed (SDU). Det er således ikke længere kun de “frelste”, men folk i almindelighed, der opsøger alternative behandlere, gerne som supplement til et konventionelt behandlingsforløb.

Udviklingen har forskellige årsager, afhængig af hvem man spørger. De alternative behandlere lægger vægt på, at folk er trætte af at blive spist af med recepter på piller, som de er skeptiske overfor om virker, og som de ved har bivirkninger. De praktiserende læger mener, at efterspørgslen primært skyldes den omsorg, som de alternative behandlere kan give – en omsorg som lægerne ikke har tid til.

Holistisk behandling
Akupunktur Centret tilbyder netop den forståelse, som mange savner i det etablerede system: En holistisk behandling, der ikke bare udmønter sig en recept, men i en dialog, der fokuserer på en naturlig vej til helbredelse.

Klinikken tilbyder akupunkturfaglig behandling, med en kombination af det bedste fra vestlig og østlig akupunktur. Klinikken anvender kun godkendte sterile godkendte engangsnåle.

Akupunktur Centret tilbyder firmaordninger, samt udsteder gavekort. Klinikken behandler for forsikringsselskaberne og har desuden aftale med Sygeforsikringen Danmark.

Hakupunktur[1]ypnose og posturologi
Udover akupunktur tilbyder Akupunktur Centret terapier som hypnose og posturologi

Hypnose arbejder med at bryde dårlige vaner, adfærd samt følelser, f.eks. med henblik på at slippe for tobaksafhængighed, angst og fobier.

Posturologi er en form for neurologi, som regulerer skævheder i kroppen, der medfører smerter: Typisk smerter der kommer fra hoved, nakke, ryg, samt ben og knæ. Terapien dækker de områder, hvor anden behandling ikke rækker.

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen

Feng Shui – harmonisk indretning
Klinikken tilbyder også konsulenttimer i Feng Shui, som er en form for boligindretning, der ligesom akupunktur bygger på en oldgammel kinesisk lære. Det handler kort sagt om at indrette sig efter naturens energistrømme.

Også virksomheder benytter sig Feng Shui. Virksomheder kontakter typisk en Feng Shui-konsulent i forbindelse med investering i nye møbler, ombygning eller flytning – eller hvis der bare skal ske noget nyt. Nogle gange er det ganske enkle tiltag, der skal til, såsom flytning af et skrivebord, en grundig oprydning og tilføjelse af grønne planter eller andre skønne indslag.

Uanset om man bekender sig til den kinesiske filosofi, der ligger bag Feng Shui, vil man efter konsulentbistanden stå med et nyt harmonisk rum, der øger både arbejdsmiljø og velbefindende.

Akupunktur Centret
Nordre Farimagsvej 1b
4700 Næstved
Tlf. 55 72 14 00
info@akupunkturcentret.dk

Følg Akupunktur Centret på Facebook