Danske SKODA-forhandlere får gulvfliser fra Næstved

Næstved Flisecenter har netop leveret et nyt flisekoncept til SKODA, som er gennemført i 41 SKODA-forretninger over hele landet. Leveringen har fundet sted gennem halvandet år. I løbet af 2016 vil i alt 45 forhandlere have fået leveret nye fliser.

Der er tale om en hvid, hårdt brændt flise på 60×60 cm, der er særligt velegnet til biludstillinger, hvor der kan være en hård belastning på gulvet, når bilerne transporteres ind og ud af lokalerne. Flisen er produceret i Italien og er nøje udvalgt af SKODAs europæiske hovedkontor, som sikrer, at denne type flise lægges i udstillingslokaler over hele Europa som led i en samlet salgs- og brandingstrategi.

Næstved Flisecenter har p.t. leveret i alt 24.500 kvadratmeter fliser til 41 danske forhandlere, hvilket giver en gennemsnitlig levering på 613 kvadratmeter pr. forretning. Hertil kommer levering af klæb og fuge som en del af konceptet.

– Vi har haft et godt samarbejde med SKODA og de mange SKODA-forhandlere rundt om i landet. Vi er meget glade for den type ordrer, da vi har specialiseret os i at rådgive og levere til netop autoforhandlere. Vi har stort kendskab til de særlige krav, der stilles til flisegulve i udstillingslokaler for biler, siger projektmanager Ronni Mark Nielsen, Næstved Flisecenter.

Mere info fås hos projektmanager Ronni Mark Nielsen på telefon 2269 1310 eller på e-mail logo[1]rn@flisecenter.dk

 

Fliser til udstillingslokaler hos 45 SKODA-forhandlere i Danmark
Fliser  leveret af Næstved Flisecenter, til udstillingslokaler hos 45 SKODA-forhandlere i Danmark. Billedet er fra en udstilling i Skanderborg.

Flisecenter%202%20-%20Skoda%20Skanderborg[1]

Næstved Flisecenter er grundlagt i 1975 og har kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland og på Grønland. Virksomheden leverer fliser, klinker og natursten til større og mindre byggerier. Kunderne er arkitekter, entreprenører, bygherrer og håndværkere. Både private og professionelle kunder er velkomne i butikken, Marinebuen 3 i Næstved.