Lasse Funch vender tilbage til FolkeCaféen lørdag d. 13. februar – nu sammen med Kite Collection

Kite Collection er et nyt og højaktuelt band på den alternative popscene. Deres musik kan beskrives som atmosfærisk art-pop med stærke melodier, raffinerede rytmer og gribende tekster. Bandets lyd er en syntese mellem elektronisk synthpop og det progressive. I centrum står sangerinden Anna Scharling, der med sin dybt personlige stemme fortæller historierne.

Sangene er både catchy men overraskende og inviterer publikum ind i et sprudlende, pulserende og ukendt univers. Navnet “Kite Collection” leder tankerne hen på noget legende, æstetisk og atmosfærisk, og danner billeder for lytterens indre som matcher musikken.

De har eksisteret siden foråret 2015 og spillede deres debutkoncert i Dome Of Visions i november samme år. Bandet udgav i denne forbindelse nummeret “Stick to it” og har planer om ep-indspilning i februar 2016 med efterfølgende Danmarks-turné.

“Wow! Man spidser ører, når man første gang stifter bekendtskab med Kite Collection og nummeret Stick to It. Den atmosfæriske artpop rammer os lige i hjertet og vokalen tager os på en rejse fra helt dybe til lyse toner, der looper og flyder ind og ud mellem hinanden” -Karrierekanonen.

Sangerinden Anna Scharling har været aktiv på den danske musikscene i mange år. Hun har udviklet og finpudset sit personlige udtryk igennem sit arbejde og står nu som en helstøbt kunstner og komponist. Hendes stemme er mindeværdig og har både en stor dybde og kant. Anna Scharlings tekster fortæller historier der maler levende billeder og spænder bredt.

Udover at være guitarist, er Anna Roemer ekspert i lyde og kan danne ambiente soundscapes, der matcher musikkens karakter fuldstændig. Med sin kreative tilgang til instrumentet skaber hun stærke melodier, der fungerer som hooklines i musikken.

Gustaf Rosenberg har en dybdegående forståelse for musik som transcenderer genrebegrebet. Med sine to synther og sit Nord Electrio formår at skabe et lydbillede, der danner kernen i Kite Collections univers.

Anders Fjeldsted binder gruppens lyd sammen med kreative baslinjer og et benhårdt groove. Hans P-bass rummer mange facetter og der bliver eksperimenteret med at få det maximale ud af instrumentets spændvidde. Hans sans for tension/release kommer gruppen til gavn, da en stærk opbygning er en vigtig del af bandets lyd. Godt håndværk og et kreativt approach til basspillet.

Lasse Funchs nyskabende beats danner fundamentet for gruppens edgy poplyd. Han skaber en syntese imellem de akustiske og elektroniske trommer ved at tage hybridkittet I brug. Lasse vil altid gå efter den originale og groovy lyd i sit trommespil og derved undgå det konventionelle. Han har en stor forståelse for dynamik og musikkens bevægelser.

Koncerten er kommet i stand takket være vores gode kontakt til trommeslageren i “Kite Collection” Lasse Funch, som har slidt indtil flere par skosåler tynde i Folkemusikhuset i Fensmark, når han sammen med sine forældre, Anette og Morten, gjorde teaterscenen i huset sprællevende.

Koncerten er lørdag d. 13. februar kl. 20.00, og dørene åbnes 19.30. Der kan købes drikkevarer til vore folkelige priser.
Der er intet forsalg, men man er velkommen til at sikre sig en billet ved at skrive til folkecafeen@gmail.com.

Billetterne koster kr. 100,- inkl. gæstekort, medlemmer kr. 75,-

 

Folkecafeen%20-%20negativ[1]

 

IMG_3183%20(1)[1]