IVÆRKSÆTTERCAFÉ

Kom og mød andre iværksættere og få idéer og inspiration til udviklingen af din virksomhed i Næstved Erhvervs iværksættercafé!
Iværksættercaféen foregår i Vækstfabrikken Næstved, Toldbodgade 8, mødelokalet i stueetagen, torsdag den 4. februar fra kl. 19.00-21.00
Program for torsdag den 4. februar:

Kort intro v/ Mette Østergaard, Erhvervskonsulent Næstved Erhverv.
– Kort præsentationsrunde
– Kickstart dit nyhedsbrev – du kan godt selv
– Få tips til at komme godt fra start med at sende nyhedsbreve ud. Nyhedsbrevet kan blive din bedste salgskanal, så brug en aften på at få  styr på regler, indhold, layout og udsendelse v/Charlotte Christensen Spell it out communication
– Networking og udveksling af erfaringer

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt med tilmelding senest kl. 12.00 dagen før.

Tilmelding skal ske via vores hjemmeside Næstved Erhverv eller moe@naestvederhverv.dk

Husk visitkort! Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen

Mette Østergaard
Erhvervskonsulent i Næstved Erhverv/Daglig leder Vækstfabrikken Næstved Mobil: 55 88 52 55 Mail: moe@naestvederhverv.dk

HVAD ER IVÆRKSÆTTERCAFÉ? Iværksættercafeen er Næstved Erhvervs netværkscafe, hvor du kan møde andre iværksættere og få idéer og inspiration til udviklingen af din virksomhed, helt gratis.
Vi holder Iværksættercafe seks gange årligt, med skiftende foredragsholdere og emner som salg, prisstrategi, markedsføring og sociale medier.
Her kan du få ny viden, dele dine egne erfaringer og lytte til andres. Du får også udvidet dit netværk, delt visitkort ud og har en god aften i godt selskab med andre iværksættere.

Hvad er Næstved Erhverv?
Næstved Erhverv er erhvervslivets indgang til Næstved Kommune
Vi tilbyder gratis erhvervsservice for både etablerede og nye virksomheder i Næstved
Vi har en bred vifte af tilbud, herunder iværksættervejledning, virksomhedsudvikling, netværk samt professionelle værktøjer og guidelines til at tackle strategiske udfordringer Næstved Erhvervs mission er at være det naturlige sted at henvende sig, når en iværksætter eller virksomhed har brug for kompetent vejledning for at sikre professionel opstart, drift og udvikling.
Læs mere på: Næstved Erhverv– Du kan også like os på Næstved Erhverv på Facebook

 

NaestvedErhverv_Custom[1]

Invitation