lchfFit-all, der introducerede sit nye slankekoncept i Danmark i foråret 2015, er på gaden med endnu en konceptkogebog i Mæt & Let serien. Denne gang er det en sund version af det populære program Low Carb High Fat – LCHF. Bogen indeholder ikke blot mere end 80 opskrifter på morgenmad, frokoster, middage, supper, salater, snacks, dressinger og desserter. Den indeholder også introduktion til LCHF-programmet, der henvender sig til alle der er glade for fedt-og proteinrig mad, som ikke gider tælle kalorier, men alligevel gerne vil tabe sig.

”Lyder det for godt til at være sandt?” spørger Sisse Berntsen, der er Fit-all coach i Næstved. ”Det er det ikke”, fortsætter hun, ”Det eneste der kræves er, at man reducerer indtaget af kulhydrater, dvs. ris, pasta, gryn osv.”.

Bogen giver en hurtig indføring i Fit-alls LCHF principper, og desuden 80 spændende og anderledes LCHF-opskrifter.

Endvidere kan Sisse Berntsen fortælle, at der i Fit-alls udgave af LCHF-programmet er lagt vægt på, at det meste af det fedt, der indgår i program og opskrifter, stammer fra sunde kilder. For programmet går ikke kun ud på, at man skal slanke sig. Ligeså vigtigt er det at det foregår på en sund måde til gavn for både energi og humør.

fit-allHvad er Fit-all?
Fit-all er ikke blot et landsdækkende offline koncept med Danmarks bedste coaches, der kan tilbyde dig personlig rådgivning og støtte til vægttab i de fleste store byer i Danmark. Det er også et online koncept, der tilbyder dig tidssvarende, digitale løsninger i form af web-site og app.

”Når du tilmelder dig et af mine hold på fitall.dk, får du samtidig adgang til en helt ny verden af informationer online, hvor du hver dag – via Danmarks mest gennemarbejdede værktøj til kostberegninger – kan følge dit vægttab og holde styr på dit indtag af protein, kulhydrat og fedt”, siger en smilende Sisse Berntsen.

Dyrker du motion, kan du også tage højde for dette. Du får desuden en database med information om mere end 14.000 fødevareprodukter, som står til din rådighed 24 timer i døgnet og hjælper dig til at holde styr på, hvor meget du spiser, og hvor meget du forbrænder. Databasen bliver større og større dag for dag – samtidig med at din vægt bliver mindre.

Mæt & Let kan købes på Sisse Berntsens møder, i webshoppen på fitall.dk og i alle boghandlere. Prisen er kun 199,-.

Er du blevet inspireret og ønsker at høre mere så mød op hos Sisse Berntsen på onsdag kl 17:15 på Farimagsvej 30A i Næstved over for stationen.