Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2015-10-05 til 2015-10-14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER
På Rampen i Næstved standsede en patrulje søndag kl. 5.25 en bil. Føreren af bilen – en 19-årig mand fra Tybjerglille Bakker – blev alkometertestet, og da testen viste positivt resultat, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag kl. 20.33 standsede en patrulje, der kørte på Hvedevænget i Næstved, en knallert. Føreren af knallerten var synligt beruset, og en alkometertest viste da også et positivt resultat et pænt stykke over det tilladte. Knallertkøreren, som er 37 år og fra Næstved, blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

FENSMARK: Pengeboks sprængt ud af bygning
I nat klokken lidt efter 2 lød et højt brag i Fensmark. Ukendte gerningsmænd havde sprængt en pengeboks ud af en væg i en bygning på Næstvedvej. Vidner har set fire mænd af formentlig østeuropæisk herkomst på stedet. De talte udenlandsk og bar hætter. De forlod stedet i en mørk bil – muligvis en Audi med bogstaverne AV. Selv om politiet var fremme under et minut efter anmeldelsen af sprængningen, lykkedes det gerningsmændene at slippe væk. Derfor hører politiet gerne fra folk, der kan have oplysninger til sagen. Bygningen blev meget skadet ved eksplosionen, og der er fare for, at den kan styrte sammen.

FUGLEBJERG: 78-årig mistede livet i færdselsuheld
En 78-årig mand fra Fuglebjerg mistede søndag formiddag livet i et færdselsuheld, der skete i krydset Margrethevej/Anne Marie Vej i Fuglebjerg. Den 78-årige kom kørende ad Anne Marie Vej mod nord, da han af endnu ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil og kørte ind i en indkørsel, hvor han strejfede en parkeret bil, over et elskab og frontalt kørte ind i et vejtræ i krydset. Det var ikke muligt at redde den 78-åriges liv.

FUGLEBJERG: Kørte i grøften med høj promille
Lørdag klokken 10.45 blev politiet kaldt til et færdselsuheld, der var sket på Hestehavevej uden for Fuglebjerg. Her var en bil kørt i grøften, og forbipasserende havde hjulpet føreren, som havde fået et slag i hovedet. Imidlertid lugtede han også af spiritus, og derfor blev politiet tilkaldt. Der var tale om en 54-årig mand fra lokalområdet, og en alkometertest bekræftede, at han havde en promille, der var væsentligt over det tilladte. Den 54-årige blev derfor anholdt klokken 11.20 og sigtet for spirituskørsel.

HERLUFMAGLE: Stak af efter at have påkørt en anden bil
Fredag klokken 19.48 påkørte en bil under overhaling på Suså Landevej hen over spærrefladerne en bil med syv polske statsborgere i bagi. Ved påkørslen pådrog to passagerer – en 26-årig kvinde og en 19-årig mand – på den bagerste sæderække sig skader, og de måtte køres i ambulance til skadestuen i Slagelse. Føreren af den bil, som var skyld i uheldet, flygtede fra stedet til fods, men en tilkaldt bilinspektør kunne se, at føreren ikke havde anvendt sikkerhedssele for forruden var knust indefra. Betjentene sikrede sig en prøve af blodet fra airbag’en, mens hunde afsøgte området omkring uheldsstedet for at finde flugtbilisten. Andre betjente kørte til bilejerens bopæl, dog foreløbigt uden resultat.

NÆSTVED: Forsøgte at køre fra politiet i påvirket tilstand
Fredag klokken 17.06 ønskede en politipatrulje rutinemæssigt at kontrollere en bil, som kørte på Østergade i Næstved. Føreren af bilen syntes imidlertid ikke, at han havde lyst til at bruge sin tid på at tale med betjentene, og han satte derfor farten gevaldigt op, og patruljebilen kom på arbejde, da den skulle følge efter bilen med høj fart gennem Næstveds gader og vejene omkring Næstved, hvor hastigheden flere gange var et pænt stykke over de 100 km/t. På Rådmandshaven opgav føreren af bilen imidlertid, og han blev siddende i bilen, da betjentene kom hen til ham, mens en mandlig passager tog benene på nakken og spurtede af sted med en betjent efter sig. Passageren forsøgte at gemme sig i et buskads, men betjenten opdagede ham og anholdt ham, hvilket han ikke var interesseret i, så betjenten måtte bruge peberspray for at berolige ham. Føreren af bilen – en 21-årig mand fra Næstved – blev narkometertestet, og det var nok derfor han forsøgte at køre fra politiet, for testen var positiv, og han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Dertil kommer et par færdselsforseelser samt en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, idet betjentene fandt et halvt gram hash i bilen. Hans passager – en 20-årg mand fra Næstved – blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

NÆSTVED: Skubbede til dørmand og fik forbud mod at komme igen
Lørdag kl. 2.44 blev politiet tilkaldt til “Step Inn” på Ramsherred, idet en 24-årig mand fra Tappernøje optrådte voldeligt og truende og havde skubbet en dørmand i brystet. Den 24-årige blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, og han fik samtidig et forbud mod at komme på “Step Inn” indtil videre.

NÆSTVED: Taxakunde slog chauffør
Det var formentlig uenighed om betalingen for en taxatur, der gjorde, at en 19-årig mand fra Lundby natten til søndag gav en taxachauffør en knytnæve i ansigtet. Det skete på Østre Ringvej i Næstved klokken 1.02, og den 19-årige blev anholdt og sigtet for vold. Den 19-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen søndag klokken 11.43. Chaufføren, en 43-årig mand fra Næstved, kom ikke umiddelbart noget til ved slaget, bortset fra overraskelsen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Kildevænget Hus Mandag klokken 23.20 To bærbare pc’er af mærket Acer og Lenovo, en Samsung mobiltelefon og det Mastercard
Fuglebjerg Dyres Kvarter Hus Fredag kl. 10 – søndag kl. 12 Smykker
Næstved Abrikosvej Hus Torsdag kl. 17 – 23.15 Smykker
Næstved Abrikosvej Hus Onsdag kl. 12.30 – fredag kl. 12.30 Sølvtøj
Næstved Odensevej Hus Fredag kl. 16.30 – lørdag kl. 12.30 Bærbar pc og større kontantbeløb
Næstved Karrebækvej Hus Torsdag kl. 21 – lørdag kl. 15.15 Vides endnu ikke
Næstved Alfehøjen Hus Lørdag kl. 20.10 Smykker
Næstved Chr. Winthers Vej Hus Lørdag kl. 18.15 – 21.15 Umiddelbart intet
Næstved Ferskenvej Hus Lørdag kl. 23.20 Kontanter, smykker og bærbar pc
Næstved Wesselsvej Hus Lørdag kl. 17.45 – søndag kl. 3 Sølvtøj og et mindre kontantbeløb
Næstved Alfehøjen Hus Søndag kl. 0.01 Endnu uvist
Fuglebjerg Ingridparken Hus Tirsdag klokken 3.30-4 Smykker og bærbar pc af ukendt mærke
Næstved Ferskenvej Hus Lørdag kl. 17.30 – søndag kl. 0.30 Et større kontantbeløb
Næstved Figenvej Hus Lørdag kl. 10 – søndag kl. 0.03 Et større kontantbeløb og smykker
Næstved Flagspættevej Hus Lørdag kl. 12.30 – 19.45 Umiddelbart intet
Næstved Nygårdsvej Lejlighed Lørdag kl. 17.45 – 20.50 Kontanter, valuta og smykker
Næstved Nygårdsvej Lejlighed Lørdag kl. 9.30 – 21.20 Umiddelbart intet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Fuglebjerg Torvet Klokken 16.35-17.10 13 køretøjer standset og kontrolleret: Ingen sager

 

 

Hastighedskontroller

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Skyttemarksvej Kl. 12.41 – 14.28 ATK 160 27 50 76 4
Næstved Vordingborgvej Fredag kl. 14.56 – 17.03 ATK 2 80 105
Sandved Skælskør Landevej Fredag kl. 12.11 – 13.55 ATK 1 80 92
Næstved Skyttemarksvej Fredag kl. 9.55 – 12.24 ATK 228 30 50 71 1