lau (3)
Mette Bock fortæller om den politiske situation

Mens Champions League-kampen mellem Arsenal og Bayern Munchen rullede over skærmen, var der besøg fra den bedste politiske liga i form af en veloplagt Mette Bock fra Liberal Alliance, der i Skovridersalen på Holmegaard Gods gav sin skarpe analyse af den politiske situation, med fokus på den kommende EU-afstemning, landbrugets forhold, skattepolitik og meget andet.

35 personer havde en hyggelig og positiv aften i selskab med Folketingets 4. næstformand, der faktisk ankom til Holmegaard direkte fra formandsstolen, og gav oplæg, svarede på spørgsmål og havde en levende debat med de
fremmødte…

Mette Bock sammen med "vækstlaget" i LA - Lib All Ungdom
Mette Bock med “vækstlaget” i LA – Lib All Ungdom

 

Følg LA Næstved på Facebook

Del på sociale medier