Organisk Krops og Psykoterapeut Lise Jørgensen holder et multimedieforedrag om tilgivelse, både den 17. september i Skt. Jørgens Kirke, og den 6. oktober på Den alternative Aftenskole, Birkebjerg Allé 9. Begge aftener med start kl. 19.30.

tilgivelseGennem Multimedieforedraget fortæller Lise historier om tilgivelse fra sit eget liv vekslende med interview, som hun har lavet med personer, der har praktiseret forskellige aspekter af tilgivelse. Det kan være meget svært at tilgive, når man føler sig uretfærdigt behandlet og eller krænket — og er det virkelig nødvendigt?

Videoklip og billeder flettes sammen med nærvær og personligt engagement, og publikum får indsigt i forskellige måder at forstå tilgivelse på, og lejlighed til at overveje, om også de har brug for at tilgive eller for tilgivelse.

I multimedieforedraget kan du møde Gonzalos Vargas, som er tidligere torturoffer fra Chile, Jacob Holdt, som har rejst blandt kriminelle og mordere i USA, og Iris Schneider, som er yogalærer i København, og som havde det svært med sin mor. Alle tre blev udfordret tidligt i livet og valgte at tilgive, da de ikke fandt andre muligheder. De fortæller åbenhjertigt om processen, overvejelserne og befrielsen efterfølgende. Og om hvordan svær allergi fuldstændigt forsvandt, ligesom natlige mareridt og gentagne overfald ophørte efter tilgivelse.

Således giver multimedieforedraget håb og inspiration til, at tilgivelse er en befrielse og en mulighed vi alle har.