Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2015-09-21 til 2015-09-29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER

En 47-årig mand fra Hamborg blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved, og her blev han idømt en fængselsstraf på 30 dage og et indrejseforbud i seks år for menneskesmugling. Den 47-årige blev anholdt fredag klokken 14.50, efter at han var blevet standset i en indrejsekontrol i Rødbyhavn. Med sig i bilen havde den 47-årige en 29-årig syrisk mand, som ikke havde nogen gyldig rejselegitimation, og derfor blev den 47-årige sigtet for menneskesmugling.

En knallert, som kørte på Hvedevænget i Næstved, blev i forbindelse med en færdselskontrol fredag klokken 16.13 standset af politiet. Da føreren af knallerten – en 49-årig mand fra Næstved – virkede beruset, blev han alkometertestet. Da testen viste positivt resultat, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

I forbindelse med en færdselskontrol blev en lille knallert fredag klokken 16.55 standset af politiet. Da føreren – en 24-årig mand fra Næstved – virkede påvirket, blev han narkometertestet med positivt resultat. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Politiet standsede onsdag klokken 13.50 en knallertkører, der kom kørende i Teatergade i Næstved, og en alkometertest afslørede, at han havde en promille, der var lidt over det tilladte. Der var tale om en 51-årig mand fra Næstved, som derfor blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

På Blommevej i Næstved standsede en patrulje søndag klokken 23.34 en bil, som brugte begge kørebaner og lidt af fortovet for at nå sin frem til sin bopæl, hvor et forsøg på at parkere blandt andet resulterede i en påkørt nabohæk og et punkteret forhjul. Manden, som er 35 år og fra byen nægtede at blæse i alkometeret, så han blev anholdt og kom direkte på politistationen, hvor en læge ventede for udtagelse af en blodprøve. Han er nu sigtet for spirituskørsel.

På Brandholtvej i Sandved blev en knallert standset fredag klokken 16. En alkometertest af føreren – en 65-årig mand fra Bisserup – viste et resultat et stykke over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 22.39 blev politiet kontaktet med oplysning om, at en temmelig beruset kvinde netop havde sat sig ind i sin bil på en tankstation på Ringstedgade i Næstved og nu kørte fra stedet. Vidnet oplyste politiet om registreringsnummeret på bilen, som vidnet fulgte efter. En patrulje kørte straks af sted, og på Galaksevej nåede patruljebilen bilen med kvinden i. En alkometertest viste at hun – en 34-årig kvinde fra Næstved – var beruset, og hun blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Tirsdag klokken 13.24 standsede politiet en 28-årig mand på Uno X-tanken på Ny Præstøvej i Næstved. Den 28-årige virkede påvirket af stoffer, og i hans bil fandt betjentene en dolk med en bladlængde på 10 cm. Derfor blev den 28-årige anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for overtrædelse af våbenloven.

HÆNDELSER

NÆSTVED: 25-årig sigtet for tyveri af nummerplader
Søndag klokken 0.24 fik politiet en anmeldelse om, at der luskede nogle uvedkommende rundt ved et hus på Herluf Trolles Vej i Næstved. Der var dog ingen, da politiet kort efter ankom, og det lykkedes ikke for en hundepatrulje at snuse nogen op. I nærheden holdt en Volvo parkeret, og et tjek af nummerpladerne viste, at de var stjålet for nogle dage siden i Kokkedal. Derfor blev nummerpladerne inddraget af betjentene, og der blev efterladt en besked på bilen om, at ejeren kunne henvende sig til politiet. Det skete søndag morgen, hvor en 25-årig litauisk mand ringede til politiet. Det var hans bil, men han blev anholdt klokken 6.35 og og sigtet for tyveri af nummerpladerne. Efter at have betalt en bøde på politistationen blev han løsladt igen klokken 8.20.

NÆSTVED: 46-årig anholdt for vold
Fredag klokken 21.28 fik politiet en anmeldelse om slagsmål ved værtshuset Dueslaget på Grønvej i Næstved. To mænd var raget uklar ude på fortovet, og da den ene sad oven på den anden og slog løs på ham, forsøgte en tredje at skille dem ad. Der var stadig noget uro, da politiet ankom kort efter, og på grund af vidneforklaringer blev en 46-årig mand fra Næstved anholdt og sigtet for vold. Det var gået ud over både en 28-årig mand og en 45-årig mand fra Næstved, der begge havde fået nogle slag i ansigtet. Den 46-årige, som var fuld, blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen lørdag klokken 11.30.

NÆSTVED: Anholdt forsøgte at stikke af
Lørdag klokken 4 blev en 24-årig mand fra Næstved sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han flere gange råbte efter en kvinde i Sct. Mortens Gade i Næstved. Klokken 4.16 anmeldte en 21-årig mand fra Næstved, at han havde fået en lussing af en mand, der sad ved Day&Night og spiste pizza. Det viste sig at være den 24-årige, som endnu en gang blev sigtet for overtrædelse af ordenbekendtgørelsen. I et upåagtet øjeblik forsøgte den 24-årige at stikke af fra politiet, men blev indhentet af politihunden Cheik i en baggård i Torvestræde. Her blev den 24-årige anholdt klokken 4.16 og taget med til politistationen i Næstved. Han blev også sigtet for at stikke af fra politiet.

NÆSTVED: Butikstyv slog butiksansat
Politiet blev torsdag klokken 17.26 kaldt til Ringstedgade i Næstved, hvor en medarbejder i butikken Box’n tilbageholdt en butikstyv, der havde været voldelig. Det var en 25-årig mand fra Næstved, som havde stjålet en vindjakke fra gadeudstillingen, men han var blevet opdaget af en medarbejder, som havde stoppet ham. Da medarbejderen bad ham sætte sig ned og vente på politiet slog den 25-årige ud efter ham og ramte han i ansigtet, så læben flækkede. Da politiet ankom til stedet, blev den 25-årige anholdt klokken 17.50 og sigtet for butikstyveri og for vold, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Den 25-årige blev løsladt efter afhøring klokken 22.07.

NÆSTVED: Voldelig mand anholdt på Dansebar
Politiet måtte natten til søndag klokken 2.43 rykke ud til Dansebaren i Ramsherred i Næstved, hvor dørmændene havde noget besvær med en 31-årig mand fra Grønland. Han havde optrådt noget voldeligt overfor de andre gæster og blev nu tilbageholdt af dørmændene. Da politiet kom, blev den 31-årige anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Fagotvej Hus Fredag klokken 11 – mandag klokken 13 Guldsmykker og kontanter i euro
Fensmark Dragehøjvej Hus Fredag kl. 9 En lampe af mrk. “Koglen”
Næstved Ferskenvej Hus Lørdag kl. 18 – søndag kl. 2.59 Smykker og to sparegrise med indhold
Næstved Tubavej Hus Fredag kl. 12 – søndag kl. 12.15 Endnu uvist
Næstved Niels W Gades Vej Hus Fredag kl. 15 – søndag kl. 17.20 Smykker
Næstved Nygaardsvej Lejlighed Lørdag kl. 21 – 23 Valuta, kontanter og smykker
Fensmark Alfehøjvej Hus Torsdag klokken 9.30 Sølvtøj
Fensmark Troldehøjvej Hus Mandag klokken 8 – torsdag klokken 16 Kontanter og et lommeur i sølv
Glumsø Åsø Bygade, Åsø Hus Onsdag klokken 18 – torsdag klokken 18 Ovalt hvidt spisebord, seks sorte kunstlæderstole, en koksgrå stofsofa og et ovalt sofabord af ukendt mærke
Herlufmagle Broksøvej Hus Tirsdag klokken 16.15-20.25 Kontanter og smykker
Holme-Olstrup Møllegårdsvej Hus Tirsdag kokken 19-20.40 Ur af mærket Seiko og smykker
Holme-Olstrup Møllegårdsvej Hus Tirsdag klokken 17.15-22 Endnu ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Jenstrupvej, Hyllinge Hus Tirsdag klokken 1.30-13.20 Våbenskab med et luftgevær af mærket BSA, personlige papirer og kontanter
Næstved Lindholmvej Hus Tirsdag klokken 10.34 PH-lampe
Tappernøje Svingkærvej, Brønderup Hus Mandag klokken 17.30-21.30 Tv af mærket Samsung
Fuglebjerg Dalsgårdsvej Hus Fredag kl. 17 – 22.45 Våbenskab med to riffel og luftgevær, samt smykker og kontanter
Skelby Buen Hus Torsdag kl. 16.30 – fredag kl. 11 Valuta og smykker

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Brogade Klokken 13.15-13.45 To blev sigtet for at bruge håndtholdt mobiltelefon og en fora t køre uden at have spændt sikkerhedsselen
Næstved Teatergade Klokken 13.10-13.42 Ni cyklister og fire knallertkørere kontrolleret – der blev afsløret en enkelt knallertkører, der kørte med sprit i blodet
Sandved Hovedgaden ved Møllevej Tirsdag klokken 8.40-9.10 Tre knallerter og en cykel standset og kontrolleret – ingen sager

 

 

Hastighedskontroller

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Kyse Bygade, Kyse Klokken 5.24-10.28 ATK 1636 159 50 km/t 86 km/t 14 klip og to betingede frakendelser
Næstved Havnegade Lørdag kl. 18.30 – 19 Laser 2 50 85 1 og 1 betinget frakendelse
Næstved Skyttemarksvej Klokken 8.55-12.40 ATK 355 26 50 km/t 78 km/t Fire klip
Næstved Vordingborgvej Tirsdag klokken 8.50-11.38 ATK 423 4 80 km/t 96 km/t
Næstved Ringstedgade, Rislev Klokken 11.30-15 ATK 770 4 70 km/t 90 km/t