Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2015-08-31 til 2015-09-08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER

En 46-årig mand fra Næstved blev mandag klokken 21.32 anholdt og sigtet for spirituskørsel. Det skete, efter at han var blev standset på Parkvej i Næstved, hvor han kørte på en motorcykel uden nummerplader og uden lys på. En alkometertest viste, at den 46-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og for at køre på en uindregistreret motorcykel uden forsikring og uden lys.

Fredag aften afholdt politiet færdselskontrol og i den forbindelse blev en lille knallert standset klokken 20.12 på Vestre Ringvej i Næstved. Føreren af knallerten – en 39-årig mand fra Næstved – virkede beruset, hvilket en alkometertest bekræftede. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Fredag klokken 13.33 blev en bil, der kørte på Sneserevej i Snesere, standset af en patrulje. Da føreren af bilen – en 52-årig mand fra Torup ved Næstved – virkede beruset, blev han alkometertestet. Testen viste positivt resultat og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

I forbindelse med en færdselskontrol, der blev afholdt fredag aften, blev en lille knallert klokken 20.15 standset på Slagelsevej ud for Fodby. Føreren – en 57-årig mand fra Fuglebjerg – virkede beruset, og en alkometertest viste da også positivt resultat, hvorfor han blev anholdt op sigtet for spirituskørsel.

Lørdag klokken 1.25 blev en lille knallert standset af politiet, da den kørte på Nyvej i Skælskør. Føreren af knallerten virkede spirituspåvirket, hvilket en alkotest også viste. Den 39-årige knallertkører, som er fra Sandved, blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet standsede rutinemæssigt fredag klokken 16.05 en bil, som kørte på Næstved Landevej i Rude. Føreren af bilen – en 19-årig ung mand fra Nyrup ved Sandved – virkede påvirket, hvilket en narkotest bekræftede, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Søndag klokken 18.43 standsede politiet en bil, der kørte på Ringstedgade i Næstved. Da føreren – en 22-årig ung mand fra Rønnebæk ved Næstved – virkede påvirket, blev han narkometertestet. Testen viste positivt resultat, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

HÆNDELSER

FUGLEBJERG: 16-årig lå på vejen – blev anholdt
En politipatrulje, der natten til søndag kørte gennem Fuglebjerg, så klokken 0.22, at der lå en person på gaden på Korsørvej, og at der stod nogle andre omkring ham. Den liggende – der var en 16-årig dreng fra lokalområdet – var fuld, og da han blev hjulpet på benene, havde han svært ved at holde balancen. Den flaske vodka, han havde i hånden, hjalp heller ikke på situationen. Imidlertid ville den 16-årige ikke rette sig efter betjentenes anvisning og ville ikke forlade stedet. Derfor blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Han blev løsladt igen søndag morgen klokken 9.40, og de sociale myndigheder er underretten om sagen.

HERLUFMAGLE: Utilfreds med politiet
En 24-årig mand fra Sandved blev lørdag klokken 22.19 anholdt. Det skete på Buen i Skelby, hvor et vidne havde anmeldt til politiet, at den 24-årige smed rundt med sine ting og sparkede til sin motorcykel. Den 24-årige var noget utilfreds med, at politiet kom til stedet og benyttede lejligheden til at råbe efter betjentene og skælde dem ud. Den 24-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for at få ro på stedet, blev han taget med til politistationen i Næstved, hvor han sov rusen ud, indtil han blev løsladt igen søndag klokken 8.50.

NÆSTVED: Tog amfetamin på værtshus
Politiet blev lørdag klokken 0.14 tilkaldt til værtshuset Dansebaren i Ramsherred i Næstved, hvor personalet havde set to mænd tage amfetamin. Den ene – en 23-årig mand fra Næstved – havde en pose med 0,26 gram amfetamin på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han fik samtidig et forbud efter restaurationslovens bestemmelser mod at komme på stedet fremover.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Tappernøje Ny Prøvevej Hus Torsdag klokken 18.15-19.30 Smykker i guld og sølv og et guldur
Holme-Olstrup Villa Gallinavej Landejendom Onsdag klokken 8-15.50 Smykker
Rønnebæk Grevensvængevej Hus Lørdag klokken 10 – søndag klokken 11 Sølvtøj og lampe

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Næstved by Fredag klokken 8 – 13 Fire blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon
Næstved Karrebækvej Fredag klokken 7.40 – 8.15 Skolestart: 80 køretøjer kontrolleret – ingen sager

 

 

Hastighedskontroller

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Slagelsevej ved Snoghøjen Klokken 21.03-21.40 ATK 66 16 60 km/t 88 km/t Et klip