Den 29. august 2015 er datoen for årets KOKS-fest i Glumsø (KOKS står for Kultur – Open air – Kræmmermarked – Sommerfest).

Form & Frisør vil til årets KOKS fest i Glumsø sælge ud fra sit overskudslager, og du kan denne dag købe masser af varer med op til 50 % rabat, både på standen og i webshoppen www.formogfrisor.dk.

I standen vil Jeanett fra Form & Frisør også fortælle om de populære LifeWave plastre, som lover bedre søvn, mere energi, mindre stress, anti-aging fordele og smertelindring.

Jeanett har lejet en softice-maskine, så der er mulighed for lidt godt til ganen, når du står og kigger på varer eller bliver klogere på LifeWave plastre.

Du kan også blive klogere på dig selv, din fortid og måske endda din fremtid. For Jeanett har inviteret håndaflæser Åse Stokholm med på standen. Det vil være muligt at få en prøve på, hvad en håndlæsning kan fortælle dig. Det tager 20 minutter og koster som et særtilbud denne dag 125 kr. Åse Stokholm fortæller, at en håndaflæsning “kan vise karaktertræk, medfødte evner og talenter samt afdække egenskaber, som er parate til at blive udviklede. Endelig kan hånden give et fingerpeg om eventuelle muligheder og nødvendige skridt for at ændre den nuværende situation. En håndlæsning kan sætte gang i nye tanker og på den måde være med til at bryde gamle tanke- og handlemønstre.”

Når du ikke at få en tid på festivalen, kan du møde Åse hos Form & Frisør en gang om måneden fra den 14. september.