tomme banerFra lørdag den 15. august og en uge frem er der sand, bold og masser af sjov på Lave Ridebane midt i Næstved.

Man forbinder normalt ikke en by med strandhåndbold. Men 360m3 strandsand og en masse virkelyst har gjort det muligt at omdanne Lave Ridebane til en pragtfuld håndboldbane, så Næstved – den eneste by på Sjælland, der er vært for VM i kvindehåndbold i december – kan kickstarte VM-festen allerede nu.

Startskuddet lyder klokken 14 på lørdag, når repræsentanter for lokale virksomheder dyster mod hinanden frem til klokken 18, hvor dagens sidste dommerfløjt runger over banen.

Også for børn
Og det er ikke bare fornøjelsen, deltagerne får. Vinderne høster fine præmier i form af to billetter pr. deltager til en dag med indledende kampe ved VM i kvindehåndbold og to billetter pr. deltager til Bryan Adams Tribute koncert den 9. oktober i Ny Ridehus.

Søndag er det foreningernes tur til at bruge sandet, og klubturneringen begynder klokken 10.

Fra mandag til fredag vil det myldre med skolebørn i alle aldre på den interimistiske håndboldbane, når bl.a. Borup Riis skolen, Sydbyskolen og Kalbyrisskolen afholder interne turneringer.

Hvad er strandhåndbold?
Et hold består af minimum 4 og max. 8 spillere
Der er 3 spillere og 1 målvogter på banen
En kamp varer 2 x 10 min. + pause
Der skal findes en vinder af hver halvleg
Er resultatet uafgjort efter en halvleg, fortsættes til først scorede mål GOLDEN GOAL.

Læs mere på www.oplevnaestved.dk