Kom og se Maglemølle indefra og udefra og hør om Ressource City, når Lille Næstved Lokalråd sammen med Næstved Kommune arrangerer en rundvisning i Maglemølle-området.

Nu har du mulighed for at se Maglemølle indefra såvel som udefra, når Lokalrådet for Lille Næstved området i samarbejde med Maglemølle Erhvervspark A/S og Næstved Kommune afholder en rundvisning med oplæg i Maglemølle-området onsdag den 19. august fra kl. 19.00 til ca. 21.00.

– Vi synes, at der har været så meget polemik omkring Maglemølle, og hvad der skal ske i området. Der har været mange planer for området, men nu sker der endelig noget konkret med Ressource City. Det vil vi gerne være med til at fortælle om – ligesom vi meget gerne vil fortælle historien om Maglemølle, fortæller Arne Lundsby Andersen, som er formand i Lille Næstved Lokalråd.

Unik mulighed
På rundvisningen får man en unik mulighed for at få et historisk billede af Maglemølles udvikling fra papirfabrik til håndværks- og industriområde.

Rundvisere med stor indsigt i Maglemølle-området vil tage de fremmødte med på en gåtur i området, hvor man også kommer ind i nogle af de historiske bygninger, og de vil blandt andet fortælle om, hvad der foregår i området i dag.

Sara Gundelach Vergo, som er projektleder på Ressource City, vil desuden holde et oplæg om Ressource City i Kraftcentralen, og her har man også mulighed for at se Arkitektskolens udstilling med bud på Maglemølles fremtid, som havde fernisering i juni.

– Maglemølle har haft en vigtig rolle i mange Næstved-borgeres liv, men det er også et af de steder i Næstved, hvor der kan ske rigtig meget. Så vi håber selvfølgelig, at der kommer rigtig mange mennesker til rundvisningen og for at høre om Ressource City. Det er ikke noget, vi kommer til at arrangere hver dag, lyder det med et smil fra Arne Lundsby Andersen.

Husk at tilmelde dig
Rundvisningen er gratis, men for at arrangørerne skal have et overblik over, hvor mange, der kommer, skal man tilmelde sig ved at sende en mail til willingshoj@stofanet.dk eller ved at ringe til Arne Lundsby Andersen på tlf. 24 25 50 57. Dette kan gøres indtil selve dagen.

Mødested er ved Kraftcentralen, og det er som sagt onsdag den 19. august klokken 19.00. Arrangementet forventes at vare i cirka to timer.