Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2015-08-17 til 2015-08-25.

SPRITBILISTER

Lørdag klokken 5 standsede politiet en 52-årig mand fra Næstved, der kom kørende på Slagelse Landevej ved Vemmelev. En alkometertest viste, at den 52-årige havde en promille, der var lidt over tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Mandag klokken 0.10 standsede politiet en 23-årig mand fra Pederstrup i Rådmandshaven i Næstved. En alkometertest viste, at den 23-årige havde en promille, der var væsentligt højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. På grund af promillens størrelse blev hans førerret inddraget på stedet.

Onsdag klokken 14.50 standsede politiet en bil på Rådmandshaven i Næstved. Føreren var en 25-årig mand fra byen, og da han virkede påvirket af stoffer, blev han anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Det viste sige, at den 25-årige tidligere var frakendt kørekortet, og betjentene fandt en totenschläger i hans bil. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og for kørsel i frakendelsestiden.

HÆNDELSER

NÆSTVED: 25-årig kørte påvirket uden kørekort
Onsdag klokken 14.50 standsede politiet en bil på Rådmandshaven i Næstved. Føreren var en 25-årig mand fra byen, og da han virkede påvirket af stoffer, blev han anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Det viste sige, at den 25-årige tidligere var frakendt kørekortet, og betjentene fandt en totenschläger i hans bil. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og for kørsel i frakendelsestiden.

NÆSTVED: To sigtet for dørsalg
Politiet fik lørdag klokken 11.31 en anmeldelse om, at to mænd gik fra hus til hus og tilbød at rense tag og udføre andet arbejde på Solbakkevej i Næstved. Politiet fik kontakt med de to mænd, som nu var nået til Kalbyrisvej. Det var en 28-årig mand fra Polen og en 16-årig irsk dreng, og de blev begge anholdt klokken 13.15 og sigtet for dørsalg, som er en overtrædelse af lov om forbrugsaftaler. De blev begge taget med til afhøring på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 16 – nu udstyret med et bødeforelæg for overtrædelsen.

NÆSTVED: Tre anholdt i nattelivet
Søndag morgen måtte politiet tre gange skride til anholdelse af gæster i nattelivet i Næstved. Første gang var klokken 3.30, hvor en 21-årig mand kom tumlende ud fra et værtshus i Grønnegade. Den 21-årige var fuld og var lige ved at komme i slagsmål med en anden, hvilket politiet dog fik forhindret. Den 21-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen, hvor han blev løsladt igen klokken 9.10.En af den 21-åriges venner, en 19-årig mand, måtte samme tur igennem. Den 19-årige var også ved at komme op at slås i Sct. Mortens Gade, og han blev derfor anholdt klokken 3.40 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev også taget med til politistationen i Næstved og løsladt samtidig med den 21-årige ven.Klokken 5.27 måtte politiet anholde en 20-årig mand, der havde været indblandet i noget skubberi på Day&Night i Ramsherred. Den anden var ikke kommet noget til, men den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og taget med til politistationen i Næstved. Han fik også et forbud mod at komme på stedet fremover, og han blev løsladt igen klokken 9.50.

SANDVED: Markbrand
Mandag kort før klokken 12 fik politiet en melding om, at der var brand i en mark ved Skafterup nær ved Sandved. Der var gået ild i en mejetærsker, som havde antændt marken. Flammerne var på et tidspunkt faretruende nær ved nogle bygninger; men det lykkedes brandfolk og tililende hjælpere at bremse ilden. Ingen kom noget til.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Smedevænget, Stenstrup Hus Fredag klokken 14 – lørdag klokken 7.20 Skruemaskine af mærket DeWalt, stationær pc af mærket Dell og en bærbar pc af ukendt mærke, højtryksrenser, Panasonic tv og et Omega ur
Næstved Farimagsvej Lejlighed På et tidspunkt op til lørdag den 1. august Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Parkvænget, Mogenstrup Klokken 7.50-8.15 Skolestart: En sigtet for ikke at anvende sikkerhedsudstyr til sit barn og en sigtet for at køre uden sikkerhedssele
Næstved Præstø Landevej, Blangslev Klokken 13-14 Tre blev sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t, og alle tre står til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 83 km/t. En blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon
Herlufmagle Tybjerg Bygade Klokken 7.30-8.45 Skolestart: Ingen sager
Næstved Karrebækvej Klokken 7.45-8.10 Skolestart: En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen
Næstved Manøvej Klokken 7.40-8.10 Skolestart: Ingen sager

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Herlufsholm Alle Klokken 6.50-12.50 ATK 630 16 50 km/t 67 km/t Et klip