Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2015-07-27 til 2015-08-04.

SPRITBILISTER

Mandag klokken 02.31 standsede politiet en 49-årig mand fra Næstved på Ringstedgade i Næstved. Den 49-årige fik taget en alkometertest grundet mistanke om spirituskørsel. Alkometertesten viste, at promillen var over det tilladte og han blev dermed anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Mandag klokken 13.47 blev en lille knallert, som kørte på Ringstedgade i Næstved, standset af en patrulje. Det stod hurtigt klart for betjentene, at føreren – en 32-årig mand fra Næstved – ikke var helt ædru, og en alkometertest viste da også udslag et stykke over det tilladte, hvorfor den 32-årige mand blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 2.31 blev en bil, der kørte på Vinhusgade i Næstved, standset. En alkometertest af føreren – en 20-årig mand fra Næstved – viste et positivt resultat lidt over det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 5.17 så en patrulje en bil, som holdt i tomgang i vejsiden på Vordingborgvej i Næstved. Da betjentene rettede henvendelse til føreren af bilen, sad denne og sov med sikkerhedsselen på. Der var ingen tvivl om, at det var indtagelse af alkohol, der havde gjort føreren – en 24-årig mand fra Gentofte – træt. Da han blev spurgt om kørekort, måtte han erkende, at det var frakendt ham, så han blev anholdt og sigtet for kørsel i frakendelsestiden og spirituskørsel, ligesom hans bil blev beslaglagt.

HÆNDELSER

NÆSTVED: Ung mand krænkede kvinde på diskotek
Søndag klokken 4 blev en politipatrulje kontaktet af en 19-årig kvinde på Ramsherred i Næstved, som oplyste, at en jævnaldrende mand netop havde blufærdighedskrænket hende inde diskotek “Dansebaren”. Manden, som kvinden ikke kendte, havde stukket en hånd op under hendes kjole og befølt hende i skridtet. Politiet runderede herefter i området efter en yngre mand som beskrevet af kvinden og et vidne, dog uden resultat. Vidnet kontaktede dog politiet en halv time senere, idet hun havde set den pågældende på fortovet overfor “Dansebaren”. En patrulje hastede til stedet og fik fat i den yngre mand, som er 21 år og fra Haslev. Han blev herefter anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse.

HERLUFMAGLE: Stjal planter i Netto
Søndag aften – klokken 22.41 – efter Netto’s lukketid på Industrivej i Gelsted, så et vidne en mand række ind over afspærringen foran Netto og stjæle nogle planter. Vidnet spurgte manden om, han ikke havde dårlig samvittighed, hvilket manden ikke svarede på og kørte fra stedet. Vidnet noterede sig bilens registreringsnummer og mandens udseende og meddelte dette til politiet. En patrulje kunne herefter køre til mandens adresse og konstatere, at det drejede sig om to planter. Manden – en 61-årig fra Sandby – erkendte forholdet, og han blev herefter sigtet for tyveri og samtidig bedt om at køre tilbage til Netto og sætte de to planter igen.Venlig hilsen

NÆSTVED: Sparkede til betjent
Torsdag klokken 11.30 fik politiet en melding om, at en afrikansk mand, som lå på en bænk på banegårdspladsen i Næstved opførte sig aggressivt overfor forbipasserende. Politiet kunne konstatere, at der var tale en meget beruset 44-årig mand fra Gørlev på Sjælland, som lå og sov på en bænk, og som indimellem vågnede op af sin rus og skabte utryghed på stedet. Da han blev anmodet om at forlade stedet, blev han aggressiv og sparkede efter den ene betjent, som blev ramt på hånden. Han blev herefter anholdt og sigtet for vold mod polititjenestemand.

NÆSTVED: Stjal varer i Biltema
Biltema i Næstved ringede mandag klokken 14 til politiet og oplyste, at de tilbageholdt en udenlandsk mand, som havde stjålet varer i butikken. Politiet kunne konstatere, at det drejede sig om en 19-årig polsk mand fra Korsør, som havde stjålet varer for ca. 200 kr. Han blev anholdt og fik en bøde på stedet for butikstyveriet.

NÆSTVED: To piger stjal parfume i Bilka
Tirsdag eftermiddag klokken 16.45 blev politiet anmodet om at komme til Bilka i Næstved Storcenter, da man tilbageholdt to piger, som ikke ville opgive generalia, der var gået gennem kasselinjen uden at betale for parfumevarer til en samlet pris af 1.533 kr. Betjentene kunne konstatere, at der var tale om en 15-årig og en 14-årig – begge fra Odense. Den 15-årige blev sigtet for butikstyveri, og den 14-årige vil blive kontaktet af de sociale myndigheder.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sandved Korsvej Hus Lørdag klokken 12 – mandag klokken 10.15 Tre PH-lamper, et 40″ tv, LED-skærm og en støvsuger
Næstved Rappenborgvej Hus Fredag klokken 16 – torsdag klokken 14.15 Et 42″ tv og en PS3 med seks spil
Fensmark Pinjevej Hus Fredag klokken 11.00-lørdag klokken 13.33 Kontanter, medicin, sølvtøj af ukendt mærke og smykker af ukendt mærke
Mogenstrup Åvænget Hus Lørdag klokken 03.20-03.45 Vides endnu ikke

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Skyttemarksvej Klokken 20.12 – 20.50 Bestilt færdselskontrol: tre køretøjer standset for at køre for hurtigt – alle tre fik et klip
Karrebæksminde Brosvinget Søndag klokken 20 – 21 Spritkontrol – 100 køretøjer kontrolleret – ingen sager
Næstved Ny Præstøvej Klokken 19.39 – 19.43 Færdselskontrol: 9 køretøjer kontrolleret – ingen sager
Næstved Karrebækvej Klokken 09.35-10.20 Færdselskontrol: 100 køretøjer kontrolleret – en sigtet for anvendelse af håndholdt mobiltelefon under kørsel
Næstved Ringstedgade Klokken 13.15-14.00 Færdselskontrol: 100 køretøjer kontrolleret – to sigtet for anvendelse af håndholdt mobiltelefon under kørsel
Næstved Østre Ringvej Søndag klokken 02.15-03.00 Færdselskontrol: ni køretøjer standset og kontrolleret – ingen sager

 

 

Hastighedskontroller

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Skyttemarksvej Klokken 18.35 – 19.23 Laser 75 4 50 km/t 4 klip
Holme-Olstrup Holmegårdsvej Klokken 10.30 – 10.51 Laser 1 50 km/t 1 klip
Karrebæksminde Skælskørvej Klokken 11.54 – 15.41 ATK 171 10 80 km/t 103 km/t
Fensmark Holmegaardsvej Klokken 09.08-14.08 ATK 680 168 50 km/t 92 km/t 41 klip og fire betinget frakendelser
Holme-Olstrup Holmegaardsvej Fredag klokken 10.30-11.30 Laser Seks 50 km/t Fem klip, en betinget frakendelse, en sag om manglende anvendelse af sikkerhedssele og en sag om anvendelse af håndholdt mobiltelefon under kørsel